Sko

33 treff

Under Armour – Rustning for føttene!

Disse skoene som brukes av sportsentusiaster og fjellgåere så vel som næringslivstopper, er nå en del av utvalget du finner hos Footway. Under Armour er kjent for sin høye slitefasthet og sin sofistikerte stilfullhet. Aldri før har visuell estetikk og rå styrke blitt kombinert på en så god måte. Under Armour sine produkter er håndlagede med eksotiske og autentiske materialer, og er den perfekte rustningen for føttene dine.

Historien om Under Armour

Kevin Plank, tidligere kaptein fra University of Maryland sitt fotballag, startet sin skoforretning i 1996 fra bestemorens kjeller i Washington DC. Deretter kom merkevaren hans inn i rampelyset etter at Jeff George, Oakland Raiders quarterback, ble sett ipåført Under Armor-klær. Under Armor opplevde en betydelig fremgang da Warner Brothers skrev kontrakt med dem for bruke deres antrekk i to spillefilmer. Kevin Plank sitt firma har siden bare vokst. I dag er Under Armour kjent som en fremtredende merkevare for sportssko, så vel som for ulike andre typer sportsklær.

Under Armour – her får du alt!

Under Armor sine produkter er bokstavelig talt for alle og enhver. Deres utvalg av sko er uten sidestykke. Enten du trenger fottøy for dine sportsbehov, til en uformell fridag eller til en tur i marka, så finner du det meste. I tillegg er det svært sjeldent å se denne kombinasjonen av både stil og komfort. Under Armour -- her får du alt!

Under Armour fra Footway

Du vil finne et bredt utvalg av produkter fra Under Armor hos Footway, både i ulike former, størrelser og prisnivåer. Både menn, kvinner og barn er alle velkommne til å prøve sko fra Under Armor. Nå kan du benytte deg av super-rask frakt og levering på døren. Gi oss muligheten, og vi er sikre på at du ikke vil angre.

Brooklyn
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

33 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK