Hvit, Sko

939 treff

Hvitt og lekkert

Kanskje er noe av gleden med å gå med hvite sko at vi aldri fikk lov til det da vi var små ettersom vi garantert ville gjøre skoene møkkete i løpet av minutter. Ikke at denne risikoen er helt borte i voksen alder, men med litt forsiktighet så holder hvite sko seg flotte i lang tid. Et par flunkende nye skinnsneakers uten en eneste flekk er en super kombinasjon med en rekke antrekk, enten det er en lekker designerkjole eller jeans og t-skjorte. Eller kanskje du er typen som foretrekker hvite Converse som må skitnes til før bruk – valget er ditt!

Hvite sko i alle varianter

Footway har nesten 2000 ulike modeller hvite sko for barn, dame og herre. Kjente merker som for eksempel Converse, Adidas, Nike og Ecco har hver for seg en rekke varianter av hvite sko, hvor særlig utvalget av sneakers er stort. Alle bør vel ha et par Adidas Originals i skapet – enkle hvite sko med de karakteristiske tre stripene, og supre å gå med for både barn, damer og herrer. Hvite, enkle pumps med eller uten hæl er alltid smart å ha stående i skapet. Hvite tøysko med snøring er et must som sommersko, og passer til det meste.

Stell av hvite sko

Det sier seg selv at de fleste hvite sko er relativt sårbare for flekker og merker. Det er derimot ikke alle som synes at det gjør noe, og som foretrekker at hvite sko bærer preg av å ha vært brukt fremfor å være flunkende ’nyhvite’. Men for dem som gjerne vil beholde den hvite fargen så lenge som mulig, er det lurt å tørke godt av hvite skinnsko som har vært ute på farten i søle- og ruskevær. Hvite tøysko tåler ofte en runde i vaskemaskinen og kommer ut igjen nesten like gode som nye. Sjekk imidlertid med vår kundeservice om dine tøysko tåler maskinvask. Det finnes også en rekke skopleieprodukter som tar vare på skoene dine og som holder dem fine så lenge som mulig.

Hvite sko på Footway.no

Footway.no har nesten 2000 ulike varianter av hvite sko. Ettersom vi har åpent kjøp i hele 180 dager, altså et halvt år (!), er de aller fleste av oss garantert nok tid til å tenke oss om og finne akkurat de skoene som passer best for oss. Du kan gjerne bestille flere varianter, og så returnerer du simpelthen de variantene som ikke passet for deg – helt uten ekstra kostnad. For på footway.no er all frakt og retur helt gratis. Vi har også svært flinke folk på vår kundeservice, så ta gjerne en prat med dem hvis du har spørsmål om din bestilling. God handel!

Orbit Low Wmn White
Orbit Low White
4072301 1 White
73-42379 White
New Bonus White
SALG
86-18124 White
College White
SALG
Side 1 av 16

939 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK