Sko

26 treff

Italiensk komfort med Fly Flot sko

Det italienske merket Fly Flot ble grunnlagt i 1985 og er i dag et ledende merke når det kommer til komfortabelt skotøy. Fly Flot sko er laget med fokus på behagelige og praktiske sko – med pene farger og flotte blomstermønster som gir deg optimal komfort gjennom hele dagen. Hos Footway finner du Fly Flot sko som gir deg italiensk design på sitt aller beste, og en anatomisk såle som gir deg støtte og full bevegelsesfrihet. Velg mellom vakre tøfler og behagelige slippers – skjem føttene dine bort med ekte, italiensk komfort!

Ta godt vare på dine Fly Flot sko

Det er viktig å ta vare på sko, sånn at de holder seg fine lenger. Det er også lurt å impregnere dine Fly Flot sko slik at de tåler fuktighet og smuss bedre. Får du flekker på skoene dine kan de vaskes med en fuktig klut før du lar dem tørke godt i lufttemperatur. Bruker du skoene ofte eller i mange timer på jobben hver eneste dag, kan det være greit å lufte dem etter bruk sånn at materialet og formen holder seg i god stand. Fly Flot sko er designet for å følge fotens naturlige form for å gi deg en bedre, personlig passform, i tillegg til at den absorberer støt som igjen beskytter ryggen, knærne og ryggraden. Derfor er det viktig at du tar godt vare på skoene, sånn at de kan ta godt vare på deg.

Ekte italiensk design med Fly Flot sko

Fly Flot sko er laget med design og teknologi for å gi deg et komfortabelt og praktisk fottøy som kan brukes i alle slags situasjoner. Dette er sko som er ment å brukes, enten du rusler rundt hjemme i hagen, er på handletur eller trenger komfortable sko på jobben. Skoene er laget med unikt håndverk som også fokuserer på detaljene, og som gjør at skoene skiller seg ut enten man bruker dem til jeans eller pen kjole. Her får man spennende detaljer og beskyttende komfort i én og samme sko – i tillegg til skinn med antibakteriell behandling som holder føttene dine friske uansett temperatur eller situasjon. Dette er helhetlig sko som virkelig har tenkt på alt!

Finn dine Fly Flot sko hos Footway

Hos Footway finner du mange spennende modeller fra Fly Flot, og vi tilbyr deg 180 dagers åpent kjøp sånn at du kan prøve skoene hjemme før du bestemmer deg. Det er viktig at skoene lever opp til forventningene og er du ikke er helt fornøyd med kjøpet kan de selvfølgelig returneres helt gratis. Vi er her for å hjelpe – ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål om bestillingen din.

Billigkroken
Side 1 av 1

26 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK