Ilse Jacobsen, Sko

49 treff

Ilse Jacobsen – ekte skandinavisk design fra Danmark

Et par sko fra Ilse Jacobsen er synonymt med stil, eleganse og kvalitet. Idéen bak hver modell er dypt rotet i den skandinaviske moten der komfort er ett av de viktigste elementene for utformingen av en god sko. Ilse Jacobsen lager vakkert kuttede modeller i naturlige materialer. Du finner alt fra lave sandaler til høyhælede festsko og hjertelige støvler i fine farger som metallgrått og mulberry rosa. Det finnes ikke én enkel linje bak Ilse Jacobsens design, men flere ulike varianter som alle er inspirert av én og samme filosofi: å skape sko du kan nyte av og som får deg til å føle deg naturlig vakker.

Mote og komfort er alfa og omega

Ilse Jacobsens kolleksjoner består av en mengde ulike modeller, farger og utforminger. Her finner du gummiboots i herlig turkis som sammen med et par lyse jeansbukser og en oversize genser bidrar til en shabby chic hverdagslook. Du finner også sandaler som gjør feriebekledningen til en fullkommen outfit og klassiske pumps med litt bredere hæl i mørk mokka som passer fint til jobbantrekket. Hver sko utstråler kvinnelighet og romantikk. Det her er sko for motebevisste jenter som liker allslags shabby chic. Hos Ilse Jacobsen får du en ordentlig dose stil, men også mye komfort for pengene i tillegg til muligheten til å gå over grensene og begynne å eksperimentere med farge og form.

Et lite merke som raskt vokste seg stort

Ilse Jacobsen Hornbæk er et dansk foretak som ble grunnlagt i 1993 av designeren Ilse Jacobsen. I dag produserer merket i tillegg til sko også klær og accessoirer. Jacobsens første kolleksjon besto faktisk av bare ti modeller sko. Men det lille merket vokste seg fort stort på bare noen år og snart lanserte foretaket en helt egen damekolleksjon. Nå designer Ilse Jacobsen fire kolleksjoner i året som består av to skokolleksjoner og to kleskolleksjoner der det også inngår et utvalg accessoirer og baseartikler.

Ilse Jacobsen på nett hos Footway

Footway har et bredt sortiment av Ilse Jacobsens klassiske modeller med alt fra fine pumps til vakre sandaler i ulike farger. Det brede utvalget gjør at merket ofte kan tilby deg det du leter etter uansett om du shopper for fest eller hverdag. Gode materialer og treffsikkert design er forbundet med dette varemerket som skiller seg ut av mengden.

Innlegg om Ilse Jacobsen
A
Aina Nustad -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Rub2 Java
SALG
Rub15 Deepred
FÅ IGJEN
Rub 47
SALG
Cara4075 Black
NYHET
Side 1 av 1

49 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK