Sko

19 treff

Inov8 - innovasjon og teknologi kombinert

Inov8 sko kombinerer innovasjon og patentert teknologi i en minimalistisk løpe og terrengsko som gir deg den beste mulige bakkekontakten når du er ute å løper.

Inov8 - tilbake til naturen

Inov8 sko kombinerer innovasjon med minimalisme. Skoene ble designet for å tilby kundene minimalistiske løpesko som hjelper til med å opprettholde en sunnere løpeteknikk enn dagens dempede løpesko. Selskapet ble etablert i Storbritannia i 2003 og har utviklet seg til å bli en av verdens ledende produsenter av løpesko for variert terreng. Med utsalgssteder i over 60 selger Inov8 løpe- og sportssko av høy kvalitet. Selv om skoene ble utviklet for å takle gjørmen i de britiske skoger har de med tiden utviklet sko tilpasset til alle typer terreng og underlag. Inov8 er i dag drevet av et japansk selskap med over 80 års erfaring innen skoproduksjon.

Inov8 sko - allsidige løpe og sportssko

Inov8 lager mange ulike typer sko beregnet på ulike typer idretter og aktiviteter. Inov8 har blitt spesielt populært innen crossfit. Inov8 crossfit sko gir utøveren veldig god bakkekontakt og hjelper deg å trene opp musklene i foten. Ved bruk av vanlige dempede løpesko vil ikke disse få trening og kan utvikle problemer for mange. Derfor har Inov8 løpesko blitt svært populært blant atleter som er avhengig av å presisjon og balanse i sin idrett. Inov8 lager sko som er spesielt tilpasset det å takle ulike terreng, uavhengig av sesong og værforhold. Prøv et par minimalistiske løpesko fra Inov8 og kjenn selv hvorfor de har blitt så populære.

Inov8 - innovasjon og komfort

Inov8 sko benytter seg av flere ulike patenterte teknologier i produksjonen av skoene. De er stort sett laget av syntetisk materiale for å øke skoenes pusteevne og holdbarhet. Sålene er laget av et tynt skumlag som gir føttene dine beskyttelse, men ikke en overdreven demping. Dette gjør at du vil ha bedre kontakt med underlaget når du løper. Som et resultat av materialvalg og produksjonsprosess er skoene svært fleksible og kan bøyes i alle retninger. Skoenes unike materiale gjør de svært holdbare og i stand til å tåle mye før de slites ut. Skoene trenger ingen videre pleie utover enkel rengjøring etter bruk.

Inov8 sko online hos Footway

Hos oss på Footway vil du finne gode Inov8 sko tilbud på nett, og du kan alltid være trygg på at du får sko som passer når du handler hos oss. Vi har alltid en hurtig og gratis levering, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp. Her hos Footway er det viktig for oss at du blir fornøyd med dine nye sko.

Side 1 av 1

19 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK