Sko

17 treff

Eksklusive Penelope Chilvers-sko

Penelope er et eksklusivt varemerke som lager vakre sko til kvinner. I Penelopes kolleksjoner finner du alltid ekte skinn og skinnfôr, og disse modellene holder alltid svært høy kvalitet. Penelopes sortiment henvender seg til alt fra stilsikre jenter til moteriktige kvinner som befinner seg i midten av karrieren. Skoene produseres ved hjelp av naturlige materialer og tradisjonell teknologi. Merket sørger alltid for å bruke lokale materialer og holde liv i de lokale bedriftene. Det naturlige skinnet som brukes i produksjonen, oppfyller Oeko-Tex-standarden, og garanterer derfor for at skoene er 100 % frie for skadelige stoffer. Til og med sålen er av skinn og sys for hånd. Skoene lages på en helt genuin måte, og det er derfor de er av så høy standard.

Kongelig Long Tassel Boot fra Penelope

Merket Penelope ble etablert i 2005. Grunnleggeren, Penelope Chilvers, startet med en lavskalaproduksjon hjemme i sitt eget kjøkken, og den første modellen - The Long Tassel Boot – ble en enorm suksess da den ble solgt over hele verden etter at Hertuginnen av Cambridge og prins Williams hustru, Kate Middleton, brukte dem. Merket vokste raskt og finnes i dag blant annet i USA, Europa, Australia og i det fjerne Østen. Penelope Chilvers har nå et rykte på seg for å bestå av komfortable sko av svært høy kvalitet i en ren og enkel stil som puster. Mange av Penelopes sko er blitt basisplagg i mange skogarderober verden over, for eksempel merkets populære Chelsea boots.

Penelope – sko man forelsker seg i

Penelope Chilvers designer sko som man rett og slett blir forelsket i – og som man aldri slutter å elske. Med moderne design og grundig håndverk er dette tidløse og solide sko som fungerer sesong etter sesong. Merkets ikon-modeller består blant annet av Incredible Boot, som er en svært ettertraktet skomodell. Også espadrillosene fra merket er utrolig populære i sommermånedene. Her finner du Penelope-sko for alle anledninger, og skoene er svært enkle å kombinere med favorittplaggene dine!

Penelope-sko online på Footway

Du finner Penelope-sko hos oss på Footway, og det er enkelt å bestille hjem egne sko fra dette merket, som varer sesong etter sesong. Se også gjennom hele det store utvalget vårt av produkter som kan komplettere skogarderoben din! Med rask leveranse får du kanskje skoene hjem allerede neste dag! Vi har 180 dagers åpent kjøp samt fri frakt og retur, slik at du heller kan bruke pengene dine på et par ekstra sko! For sko får man aldri nok av!

Side 1 av 1

17 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK