Irregular Choice sko– Fargesprakende godbiter

Irregular Choice sko er intet mindre enn fargesprakende godbiter. Hver eneste modell bugner av strålende farger, mønstre og herlige detaljer. Her spares det ikke på noen ting, og skoene herfra er et opplagt valg for deg som vil synes.

Designet av en engelsk globetrotter

Irregular Choice sko så dagens lys i 1999. Nå har merket over 10.000 modeller, ni egne butikker samtidig som det selges i butikker verden over. Det er den engelske globetrotteren Dan Sullivan som står bak dette fargesterke eventyret. Han tilbragte barndommen sin med å reise rundt med sine foreldre, som også var i skobransjen. Sin første skobutikk startet han allerede som 18-åring. Etter hvert så han sei lei på at alle sko skulle være anonyme, svarte og triste. Han ville gi verden fargesprakende sko, fulle av festlige detaljer. De skulle være originale og til ære for alle dem som ikke ønsker en anonym tilværelse.

Irregular Choice sko for en fargerik hverdag

Dan Sullivan har i årenes løp tegnet tusenvis av modeller til kvinner og menn. Dette er sko som brukes av de som ikke er redd for at føttene skal få ekstra oppmerksomhet. Irregular Choice boots ligner ingenting du har sett før. Dype farger, sterke mønstre og hva med en hel formet som en flamingo? Elsker du katter, kan du få modeller med søte kattefjes som en av detaljene. Irregular Choice Abigails Party er skikkelige festsko, med flotte sløyfer av sateng. Dette er skoene som får deg i ypperlig humør, selv på en den gråeste hverdag. Bruk dem til fest eller til hverdag, bukse eller skjørt eller hvorfor ikke overraske med noen i gull til pendressen?

Betal tilbake med kjærlighet

Irregular Choice sko kommer i flere ulike materialer, som semsket skinn og tekstil. Alle sko bør stelles pent med, da varer de lengre. Impregner sko av semsket skinn med dertil egnede produkter, tørk av tekstilsko med en fuktig klut og la alltid våte sko tørke i romtemperatur. Har skoene blitt veldig våte, kan du fylle dem opp med avispapir, det vil trekke ut fuktigheten. Dette er sko som gir deg mye glede og er garantert å gjøre deg i godt humør. Betal skoene dine tilbake med kjærlighet og god pleie, så beholder du disse unike smykkene så lenge som mulig.

Irregular Choice sko online hos Footway

Handle Irregular Choice sko på nett her hos Footway. Ønsker du deg kunst du kan bruke, sko som får deg i godt humør og som viser personligheten din til hele verden, er sko fra Irregular Choice verdt en titt. Vi har et flott utvalg og når du handler hos oss, sørger vi for hurtig levering av din bestilling. Det går derfor ikke mange dagene før ditt fargesprakende sukkertøy av noen sko, er klare til bruk. Vi gir deg også fri frakt og retur, samt 180 dagers åpent kjøp.

Irregular choice sko online

|

Side 1 av 2

Få igjen
Combi
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

61 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×