Ivory Sko Online

0 treff

Finn dine perfekte brudesko!

Ivory sko er merket for deg som er opptatt av kvalitet og eleganse når du skal handle til den store dagen - Ivory har sko til alle bruder og alle kjoler!

Konkurransedyktige kvalitetssko utviklet i Danmark

Ivory sko er et brudesko-merke utviklet av danske Jens Meyer og produsert på de mest moderne virksomhetene i Østen. Siden 2002 har de forhandlere i mesteparten av Skandinavia og siden 2008 også i Tyskland, Nederland, Sveits og Østerrike. Kvaliteten på skoene er av beste slag og i materialer som passer perfekt til brudekjoler. Designet på skoene er variert og elegant og i alle de forskjellige hvite fargetonene, så du alltid skal finne noen som matcher resten av antrekket perfekt. Meyers Ivory-kolleksjon er konkurransedyktig, elegant og variert og passer til alle bruder og alle typer bryllup, det være seg ute eller inne.

Ivory sko – Perfekte til din drømmekjole

Når en skal gifte seg trenger en selvfølgelig det beste av det beste, inkludert ordentlige brudesko, og de beste av de beste finner du hos Ivory sko. De elegante brudeskoene fra Ivory kommer i mange flotte modeller, som Ivory Heather, Ivory Alice, Ivory Asta og Ivory Adelaine. Alle kommer med unike detaljer som falske diamanter og broderte blomster, og design til alle stiler og brudekjoler. Har du funnet drømmekjolen vil du uten tvil også finne skoene som passer perfekt til den, uansett hvilket mønster og hvilken stil den er i. Unn deg selv drømmedagen med ordentlige sko av beste kvalitet.

Lett vedlikeholdte sko av beste kvalitet

Ivory sko er laget av det beste slag sateng, syntetisk materiale og tekstil, spesielt med tanke på at de skal passe til alle typer brudekjoler og bryllup. For å vaske dine sko av sateng er det enklest å sende dem inn til renseri, men vil du unngå det bør du bruke bomullsdotter og forsiktig følge linjene i stoffet for å vaske bort flekker med en flekkfjerner. For å fjerne overflødig fuktighet fra stoffet og unngå fuktflekker kan det også være smart å bruke en tørr bomullsdott for å tørke dem så mye som mulig. Skoene som ikke er sateng bør også vaskes forsiktig for hånd for å sikre langvarig holdbarhet.

Ivory sko online hos Footway

Brudesko på nett til den perfekte bryllupsdagen - Kjøp Ivory brudesko til den store dagen her hos oss på Footway. Vi gir deg en god handel og topp kvalitet med hurtig levering, fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp. Slik kan du være sikker på at du har funnet de rette skoene for deg! Footway - en enklere måte å handle sko på!

Innlegg om Ivory
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK