Jack And Lily Sko Online

0 treff

Jack and Lily – sko som tar vare på små føtter

La barnet ditt få kle seg så komfortablet som mulig med et par fine Jack and Lily-sko. Her finner du fantastiske sko til alle små barn, og i tillegg et trendy design. Det er jo deilig å være barfot, men med Jack and Lily-sko kan barna ha det gøy også utendørs.

Jack and Lily-sko – historie og visjon

Jack and Lily er et populært merke som er kjent for sin utrolige passform og høye kvalitet. Selskapet ble grunnlagt av en canadisk mor med to barn – Jack og Lily. Bortsett fra at Lily egentlig er en gutt som heter Finn. Ved å utvikle egne sko kunne Brenda (moren) selv lage sko som var av høy kvalitet og som passet perfekt.

Jack and Lily-sko – stiltips og pleie

Jack and Lily-boots og -sko kommer i mange forskjellige modeller. Her finner du blant annet varme vinterboots i ekte semsket skinn og supersøtt design. Disse holder garantert små føtter varme om vinteren. I sortimentet har vi også deilige sandaler til sommerlig lek. Jack and Lily-sko er like fine til hverdags som til fest.

Jack and Lily-sko online på Footway

Bestill et par sko fra Jack and Lily og overrask barna! Hos oss på Footway skal det være enkelt og gøy å handle. Det er nettopp derfor vi alltid tilbyr gratis frakt, gratis retur og 180 dager med åpent kjøp. Finn inspirasjon i vårt store sortiment av sko til både kvinner, menn og barn.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK