Jalas Sko Online

0 treff

Jalas – sko som holder deg trygg på jobb

Det finnes mange yrker som krever at du må stå oppreist hele dagen. I tillegg kan føttene utsettes for risiko, for eksempel på en byggeplass. Med et par komfortable Jalas-sko kommer du ikke til å bli sliten i føttene. Jalas er de mest utviklede skoene på arbeidsmarkedet. Klikk hjem et par, du også!

Jalas-sko – historie og egenskaper

Jalas er et finsk merke som ble grunnlagt allerede i 1916. Jalas lager ergonomisk avanserte arbeidssko til mange forskjellige typer arbeidsplasser. Skoene har en utrolig behagelig innersåle som gir god støtte. Med en kraftig yttersåle får du til og med optimalt grep selv på glatte underlag. Materialene som blir brukt, er blant annet skinn – et formbart og solid materiale.

Jalas-sko – stiltips og pleie

Et par ekte Jalas-boots og -sko kan du bruke i årevis. For at skoene skal holde seg i så god stand som mulig, er det lurt å smøre dem inn med skinnbalsam av og til. Et par Jalas-sko er et godt valg for deg som for eksempel jobber innenfor helsesektoren, i et kjøkken eller i industrien.

Jalas-sko online på Footway

Gi deg selv de beste forutsetningene for å gjøre en god jobb ved å bruke gode Jalas-sko på jobb. Hos Footway får du alltid gratis frakt, gratis retur og 180 dager med åpent kjøp. Bestill dine Jalas-boots allerede i dag, så sender vi dem så fort bestillingen er mottatt.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK