Jenny By Ara Sko Online

0 treff

Jenny by Ara – sko som former seg etter foten

Unn føttene dine et par utrolig komfortable Jenny Ara ballerinasko. Skoene former seg utmerket etter foten og gir deg deilig støtte hele dagen. Med fine farger, mønstre og detaljer kan du med fordel bruke Jenny by Ara-skoene dine med både festlige og hverdagslige antrekk.

Jenny by Ara-sko – historie og visjon

Jenny by Ara er en familiebedrift med over 60 år i bransjen. Bedriftens visjon er er å skape sko som former seg etter foten, og ikke motsatt. Jenny by Ara-skoene formes og lages med gode og trygge materialer. Merket tilbyr mange forskjellige skomodeller, men er mest kjent for sine trendy ballerinasko i forskjellige mønstre og farger.

Jenny by Ara-sko – stiltips og pleie

Jenny by Ara-sko trenger ikke noen spesiell behandling. For at skoene skal holde seg fine så lenge som mulig, er det riktignok best å unngå vann. Kombiner Jenny by Ara ballerinasko med en søt sommerkjole og en fin solhatt.

Jenny by Ara-sko online på Footway

Et par lekre damesko vil alltid bli brukt. Unn deg selv noe vakkert midt i uka og bestill favorittparet ditt fra oss på Footway. For oss kommer kundene først. Vi gir deg derfor alltid gratis frakt og hurtige leveranser. Som en ekstra bonus får du til og med 180 dager med åpent kjøp og gratis retur hvis du vil bytte noe.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×