Jessica Simpson, Sko

2 treff

Jessica Simpson – sko i westernstil

Den populære sangeren og skuespilleren Jessica Simpson har lansert sitt eget skomerke! Ta en titt på utvalget vårt av disse lekre, westerninspirerte høyhælte skoene som formelig skriker showbusiness. Skoene har nydelige detaljer som spenner, frynser og fine mønstre. Sett sammen et festlig og vakkert antrekk med sko fra Jessica Simpson allerede i dag!

Jessica Simpson-sko – historie og konsept

Jessica Simpson er en verdensberømt sanger og skuespillerinne. Jessica er kjent for sin fine klesstil, som er svært westerninspirert. Egentlig er det ikke så rart. Popsangeren er nemlig fra Texas. Skoene er av høy kvalitet, og har god passform. Kle deg som Jessica Simpson, du også!

Jessica Simpson-sko – stiltips og pleie

Et par Jessica Simpson-sko kan du bruke til et par slengbukser, til korte shorts eller til en lekker festkjole. Materialene som brukes, er syntetisk skinn og tekstil, og ingen av dem trenger noe særlig pleie. Hvis du klarer å avgrense bruken til tørt vær, vil de holde seg som nye i mange år.

Jessica Simpson-sko online på Footway

Med et par Jessica Simpson-boots og sko med høye hæler er du klar for både fest og jobb. Hos oss på Footway kan du kose deg med shoppingen uten engang å måtte reise deg fra sofaen. Vi leverer alltid skoene raskt og gir kundene våre gratis frakt og gratis retur.

Tracie
3 FOR 2
Ericka
3 FOR 2
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK