Jim Rickey, Sko

24 treff

Jim Rickey-sko – svensk håndverk

Jim Rickey er et svensk varemerke som strever etter å lage innovative kvalitetssko med høy motefaktor. Her finner du stilige sneakers med sporty og stilrene detaljer. Alle modellene produseres av nøye utvalgte og solide kvalitetsmaterialer, som for eksempel skinn og kanvas. Alt for at skoene skal holder lenger og tåle litt tøffere tak. Like anvendelig til hverdags som til trening, og med sitt streetkultur-utseende vil disse skoene bli storfavoritten når du trenger en sko som passer til alle anledninger.

Sport og stil hånd i hånd med Jim Rickey-sko

Varemerket ble lansert i 2006 av duoen Henrik Standerth og Patrik Lakso. Begge disse herrene har tidligere jobbet som selgere, før de bestemte seg for å satse helhjertet på å designe egne sko. I dag er varemerket en trygg havn for de mest motebevisste kundene som er ute etter kvalitet, og merket finnes i dag i Europa, Mellom-Østen, Nord-Amerika og Asia. Jim Rickey lager produkter som henter inspirasjon både fra mote- og idrettsverdenen samt den skandinaviske streetkulturen. Skomodellene oser av urban nytenkning og har på kort tid blitt mange menns favoritt. I tillegg har de store skoaktørene fått en konkurrent de må regne med.

Jim Rickey-sko for motebevisste menn

Jim Rickey gir deg sneakers til hverdags og til idrettsaktiviteter. Jim Rickeys lange salgserfaring sørger for å gi deg et produkt du absolutt vil bli fornøyd med. Designteamet bak merket har tatt utgangspunkt i seg selv, og har skapt modeller som kundene etterspør og ønsker. Skoene passer både til trening og som hverdagssko, og ved å kombinere skoene med favorittplaggene dine oppnår du en moderne og rå look som fremhever streetkultur-opplevelsen. Med Jim Rickey-sko vil du føle deg komfortabel og moderne, og når du først har kjøpt et par, vil du gjerne velge merket neste gang også.

Jim Rickey-sko online på Footway

Jim Rickey kan tilby et sortiment med svært funksjonelle sko, og de satser kontinuerlig på å skape produkter av høy kvalitet som gir overlegen komfort i hverdagen. Hos oss på Footway finner du det du leter etter, og det du ikke visste at du lette etter! Bestill hjem et par lekre sko allerede i dag, og med våre raske leveranser vil du ha skoene på føttene før du aner det! Vi har selvfølgelig tenkt på alt og tilbyr fri frakt og fri retur, slik at du har penger til overs til et ekstra par sko.

Innlegg om Jim Rickey
M
Maria Veronica -
Vis flere innlegg
Cloud Runner Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Clip Black
FÅ IGJEN
Chop Suede Navy
NYHET
Chop Suede Lt.grey
NYHET
Chop Suede Tan
NYHET
Victory Premium
FÅ IGJEN
Tokyo Suede Leather
FÅ IGJEN
Blank Black
NYHET
Blank White
NYHET
Side 1 av 1

24 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK