Sko

61 treff

Bally – Eksklusive sko for den kvalitetsbevisste

Et par stilige sko i den perfekte fargen utgjør prikken over i -en i antrekket ditt. Enten du skal på fest, date eller et viktig møte er det ingen tvil om at skoene blir lagt merke til. Men de perfekte skoene er ikke bare fine, de er også behagelige og av god kvalitet. Bally er et sveitsisk merke som produserer stilsikre sko i en utrolig kvalitet som passer til enhver anledning. Med en kombinasjon av lang erfaring, gamle tradisjoner, moderne design og slitesterke materialer, produserer Bally lekre og funksjonelle sko du kan bruke igjen og igjen.

Bally - Et av verdens eldste skomerker

Bally har lange tradisjoner i skobransjen. Merket ble etablert i 1851 av Carl Franz Bally som opprinnelig jobbet med å produsere elastiske bånd. Historien starter to år tidligere i Paris da Bally ville kjøpe et par snørestøvletter til sin kone på forretningsreise. Han husket ikke størrelsen, og kjøpte like gjerne tolv par sko i ulike størrelser for å helgardere seg. På fabrikken la han merke til at skoene hadde en elastisk lukkemekanisme som minnet om de elastiske båndene han produserte selv. Kunne han skape noe liknende i den lille hjembyen Schönewerd i Sveits? Så fort han var hjemme, startet han produksjonen sammen med broren Fritz, og i dag er Bally kjent som et eksklusivt kvalitetsmerke med utsalgssteder over hele verden.

Bally - Slik vedlikeholder du skinnsko

Sko fra Bally kjennetegnes av et tidløst design, som gjør at de egner seg like godt til hverdags som til fest. Et par Bally sko i friske farger pynter opp både kjolen og jeansen, og våre klassiske modeller passer perfekt til mer formelle anledninger. For en avslappet stil har vi mange Bally sko som både er komfortable og gir hverdagsantrekket den perfekte finishen. Bally sko produseres i ulike typer lær som gjør dem ekstra slitesterke, og med riktig vedlikehold varer de enda lenger. Ta godt vare på skoene dine ved å rengjøre dem jevnlig med en fuktig klut eller skobørste, og impregner dem så de tåler regn.

Kjøp Bally online på Footway

Her på Footway kan du kjøpe Bally sko trygt og enkelt. Vi har mange ulike modeller, og du kan sammenlikne farger og stiler i fred og ro før du bestemmer deg. Bestiller du hos oss, får du et par kvalitetssko til konkurransedyktige priser sendt rett hjem til deg. Unn deg et par eksklusive Bally sko med høy kvalitet, funksjonalitet og tidløst design.

Asher Black
FÅ IGJEN
Clip Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Lottie Black
FÅ IGJEN
Blank Black
NYHET
Side 1 av 2

61 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK