John Fluevog – sko med annerledes design

Leter du etter lekre og behagelige sko med annerledes design? Da behøver du ikke å lete lenger. John Fluevog kan tilby fantastiske sko av ekte skinn. Designet er inspirert av både viktoriansk stil og cowboystil. Her finner du vakre skinnstøvler og lave sko med vakker utforming.

John Fluevog-sko – bakgrunn og kjente modeller

Med over 40 års erfaring har John Fluevog forsynt menn og kvinner med sko av beste kvalitet. Med et unikt øye for design, materialer og passform er John Fluevog boots og sko av utrolig høy kvalitet. Selskapet har sin base i Vancouver.

John Fluevog-sko – stil og vedlikehold

Med flotte John Fluevog-boots av ekte skinn er det viktig at du tar vare på skoene. Bruk skoprodukter som passer til akkurat dine sko. John Fluevog passer utmerket til slitte jeans, men like bra til festantrekk og vakkert tilbehør.

John Fluevog-sko online på Footway

Vi på Footway er svært stolte av å ha John Fluevog i sortimentet vårt. Merket er kjent for sin utrolige kvalitet og tradisjonelle, men moderne design. Hos Footway betaler du aldri for noe annet enn skoene. Vi står for frakt og retur og gir deg som kunde 180 dagers åpent kjøp.

John fluevog sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

2 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×