Johnny Bulls, Sko

34 treff

Johnny Bulls – fra biker- og westernkulturen

Johnny Bulls er en biker- og westerninspirert sko som lages i et slitesterkt materiale med både høyt og lavt skaft. Denne populære skoen som lages i Spania, lages av skinn, noe som gjør dem slitesterke og gode å ha på seg jo mer du bruker dem. Velg og vrak blant utvalget vårt av Johnny Bulls-sko.

Føtter i to lag

Som sagt så har to kulturer preget utseendet på Johnny Bulls-støvlene. Om vi begynner med biker eller motorsykkelkulturen, har dette alltid vært en god kilde til mote og trender. Den noe harde, tatoveringsbefengte og seiglivede stilen har influert stilen vår på forskjellige måter helt siden 1950-tallet. I dag er den kanskje mer populær enn noen gang, spesielt med tanke på skjeggets stadige gjenkomst og den rocka attityden som finnes hos mange merker. Johnny Bulls kombinerer elementer fra biker-kulturen med en elegant følelse for enkelhet. Støvler deres er enkle, med stilige detaljer som piffer opp.

Westernkulturen, som har mye å takke Hollywood for, influerer i det vide og brede. Cowboy-imaget begynte sin reise mot popkulturen allerede på 1800-tallet, men ble først skikkelig stor i sammenheng med Hollywood og filmene derfra som kom på 1920-tallet.

Johnny Bulls lykkes effektivt å hente innslag herfra, og gir de en klassisk, men moderne touch. Spesielt modeller som Nappa og Sprinter, med skikkelige detaljer og stilig hæl, gir en smak av western.

Match dine Johnny Bulls

Et par Johnny Bulls-støvler trives godt i selskap med tighte, svarte jeans, en stilig skinnjakke (for øvrig et must i alles garderobe), og deilig, langstrikket genser, eller hvorfor ikke en stilig skjorte?

Takket være det stødige lærmaterialet klarer et par Johnny Bulls-støvler vinteren godt, og de er både varme og gode. Her er det kanskje litt mindre spillerom for å ta stilen din helt ut – vinteren stiller jo temmelig usympatiske krav til jakker, tykke votter og store luer. Men du kan i det minste la dine Johnny Bulls sette sitt biker-preg på vinterstilen. Læret gjør at Johnny Bulls-støvlene er ganske varme, og om det blir skikkelig kaldt og en langtur står for tur, kan du ta på et par ullsokker i støvlene.

Rengjør og plei vinterskoene dine

Rengjør dine Johnny Bulls når de blir skitne. Bruk rengjørings-spray, lærsåpe og skumsåpe. Man kan også fint bruke en klut med litt bensin på, en god måte å fjerne gammel skokrem på. Når du har vasket støvlene dine, sørg for at de får tørke naturlig i omtrent 24 timer. Ikke legg dem på ovnen eller annen ”kunstig” varme, det har ikke skoene godt av. Ikke glem å legge inn en skolest i Johnny Bulls-støvlene dine når de tørker. Smør inn støvler dine med skokrem med sirkelbevegelser når de er tørre – du kan også bruke en god skobørste, helst én med en ganske tett bust. Mange tror at det holder å bare smøre det inn litt raskt, men faktum er at man helst skal smøre inn slik at det virkelig setter seg, i cirka to minutter.

Johnny Bulls på nett hos Footway

Johnny Bulls er blant våre mest populære merker, og her finner du flere modeller. Hos Footway får du alltid rask levering, fri frakt og retur, samt 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om Johnny Bulls
M
Merete Schulerud -
M
May-Liss -
Vis flere innlegg
Sprinter Black Black
3 FOR 2
Mid Boot Black/Silver
3 FOR 2
3 FOR 2
Mid Elastic Boot Sand
3 FOR 2
Mid Zip Boot Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Mid Zip Boot Brown
3 FOR 2
Side 1 av 1

34 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK