Sko

33 treff

Kat Von D – sko med tøff stil

Du har sikkert hørt om Kat Von D, den verdensberømte tatovereren. Denne tøffe jenta er ikke bare rå på å tatovere. Hun har også et utrolig talent for design. Her finner du utrolig tøffe Kat Von D-sko av høy kvalitet og med utsøkt design. Skoene vil bli en iøynefallende del av antrekket ditt.

Kat Von D-sko – bakgrunn og kjente modeller

Kat Von D er kun 34 år gammel, men har allerede gjort seg bemerket som en av verdens beste tatoverere. Skomerket hennes har også blitt en internasjonal hit. Stilen er gjennomgående rocket, med tøffe nagler og andre utstående detaljer. Kat Von D-sko er komfortable og holder høy kvalitet. Skoene lages blant annet av ekte skinn.

Kat Von D-sko – stil og vedlikehold

Hvis du tar godt vare på Kat Von D-skoene dine, vil de holde i mange år fremover. Med levende materialer som mokka og skinn kan det være bra å børste av skoene og bruke impregnering. Kombiner gjerne dine Kat Von D-boots og høye hæler til trange bukser, kjoler eller slitte jeansshorts.

Kat Von D-sko online på Footway

Kat Von D passer for alle som elsker en rocket mote. Her kan du velge mellom mange frekke skomodeller som virkelig skiller seg ut. Vi på Footway leverer skoene raskt hjem til deg. Som vanlig spanderer vi frakten. Også returen er gratis og vi har i tillegg 180 dagers åpent kjøp.

Bailee Black
SALG
Alborg Tan
SALG
Pearson
SALG
Alborg JR
SALG
Side 1 av 1

33 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK