Kanna, Sko

6 treff

Kanna – spanske skjønnheter

Kanna er en familiebedrift som tar vare på den naturlige skjønnheten fra den spanske landsbygda, der disse skoene designes og produseres. Å velge Kanna-sko er det samme som å ta vare på sin kvinnelighet og naturlige skjønnhet. Skoene er praktiske og passer til det meste. Samtidig er de gode å gå i og utstråler bohemsk bonderomantikk.

Kanna-sko med spanske røtter

Sommersko i ulike utforminger, som sandaler og sandaletter, er merkets spesialitet, og den spanske stilen kommer tydelig frem i designet. Kanna ble etablert i 1985 av brødrene Juan og Tomás De La Cerda. Bedriften ligger i det naturskjønne området La Encarnación i Murcia, et område som er kjent for sine solide håndverkskunster og arkeologiske funn. Bedriften er familieeid og fokuserer på tradisjonelle verdier. Kanna finnes i dag i 40 land, og de største markedene er USA, Japan og Frankrike. Merkets nøkkelord er hav, salt og sol, og de oser Middelhav. Det er ikke vanskelig å finne seg til rette i sko fra Kanna, som er laget av naturlige materialer og har en fargeskala som får oss til å lengte etter sol og sand.

Nærmere naturen med Kanna

Den bohemske looken er en mote som stadig kommer tilbake. Med Kanna-sko kan du hoppe på denne trenden og føle deg fantastisk flott i sommer. Skoene er utrolig behagelige å ha på seg, og gir deg en naturlig look der ditt egentlige jeg kommer frem fra sin beste og vakreste side. Kanna-sko passer utrolig godt til en maksikjole eller sammen med vide bukser og en romantisk topp med blondedetaljer. Skoene fra Kanna er en absolutt nødvendighet i bagasjen når det er på tide å dra på ferie. Perfekt til stranden, lunsjen på tavernaen, eller på en helt vanlig hverdag når du vil føle deg litt ekstra fin. Den behagelige passformen gjør dem til et perfekt valg på markedet eller på en guidet rundreise.

Kanna online på Footway

Bestill hjem dine Kanna-sko her hos oss på Footway! Rask og enkelt fra sofakroken hjemme! Velg og vrak mellom tusenvis av skomodeller og finn dine favoritter til jobben, festen og ferien. Alltid med fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp, slik at du rekker å prøve skoene i fred og ro. Velkommen til oss her på Footway!

Innlegg om Kanna
M
MrsGrimm -
Vis flere innlegg
Elvira Ante Marino
3 FOR 2
Bona Sofia Negro
3 FOR 2
Bona Ante Naranja
3 FOR 2
Bona Voley Amarillo
3 FOR 2
Bona Seta Negro
3 FOR 2
Dora Seta Beig
3 FOR 2
Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK