Karhu, Sko

7 treff

Skandinavisk kraft fra Karhu sko

Gjør deg klar til å løpe. Det finske idrettsmerket Karhu sko leverer sko, som hjelper deg med å ta det perfekte steget. Opplev forskjellen med Karhu.

Den finske bjørnen

Finske Karhutunturi er en solid merkevare med en lang historie. Selskapet ble stiftet allerede i 1916. Varemerket som betyr bjørn på finsk, ble verdenskjent i 1920 med joggeskoene ""The Flying Finns "". Resten er historie, så å si, og idrettsmerket Karhu har blant annet produsert sko for de finske løperne i OL. ""Raskere, lengre, lettere'' er stikkord for idrettsmerket Karhu, og de som elsker sport finner selvfølgelig et stort utvalg av sko fra det finske kvalitetsmerket her på Footway. Karhu sko er det opplagte valget for deg som elsker å løpe både på asfalt og i skogen. Hvordan ser din sportslidenskap ut?

Karhu sko for ethvert sportseventyr

Karhu sko sitter komfortabelt og lett på foten. Dette minimerer risikoen for skader på knær, hofter og ankler. Utformingen av Karhu-skoene er myk, men gir samtidig god stabilitet. Skoene er behagelige å løpe i enten du er nybegynner eller erfaren løper. Karhu Fulcrum er en av de mest populære modellene. Samlingen er dominert av farger som svart, hvit, blå og andre sportslige toner. Stilsikre mønstre som subtile striper, komplementerer dette i Karhus kvinne- og herresko. Den siste kolleksjonen inneholder en rekke sko med både høy og lav aksel. Du finner også Karhu Albatross, joggesko som gir en stilig hverdagsstil. Karhu har mange fasjonable og sporty sko formet for deg og dine føtter. Uansett hvordan du velger å bruke dine sko, vil Karhu inspirere til en aktiv livsstil.

God demping og perfekt passform

Karhu sko er et merke som investerer i velvalgte støtdempende materiale. I tillegg til perfekt passform, har skoene gode sprintegenskaper og en helhetlig solid ytelse. Skoenes varighet øker selvsagt dersom du tar godt vare på dem. Når det gjelder sportssko er det viktig å holde utsiden ren slik at materialet ikke tørker ut. Du bør også vaske skoene dine for hånd med lunkent vann fra tid til annen. Husk at joggesko aldri skal vaskes i vaskemaskin. Hvis du tar vare godt vare på dine joggesko kan du forvente at de henger med deg i mange mil på dine kommende løpeturer.

Karhu sko online hos Footway

Leter du etter et nytt par joggesko som kan håndtere en tøff treningsøkt? Eller et par komfortable sko som vil fungere i alle sammenhenger? Hos oss på Footway vil du finne et bredt utvalg av Karhu løpesko på nett. Lev et aktivt liv! Vi tilbyr et bredt utvalg av sko for alle idrettseventyr. Ikke glem at når du handler hos oss får du fri frakt og fri retur, i tillegg til 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om Karhu
A
Abdullahi -
I
Ivar Tangen -
Vis flere innlegg
Albatross Navy/White
3 FOR 2
Albatross Black/White
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK