Sko

217 treff

Karin Halvors – en utrolig kvinne

Karin Halvors sko er noe utover det vanlige. De kan brukes både til fest og bryllup. Skoene kan selvfølgelig brukes i andre sammenhenger også, for livet er jo en fest! Designet har hentet inspirasjon fra 30-tallet og Karin Halvors' oppvekst. Karin var en svært livlig og unik kvinne. Hun spredte glede overalt, og vi kan anta at mottoet hennes var "Smil til verden, og verden smiler til deg". Varemerket har blitt til mye senere og er i dag en stor suksess.

Karin Halvors-sko – frisk mote

Karin Halvors ble født i 1910. Inspirasjonen til skoene med hennes navn er hentet fra ungdomsårene på 30-tallet, som igjen blandes friskt med de siste motetrendene. Karin Halvors' kolleksjoner består av sko, tilbehør og vesker som passer til fest eller hverdags hvis man vil pynte opp tilværelsen litt. Produktene blir ofte brukt i bryllup, siden stilen er feminin med et eksklusivt uttrykk som oser av fest. ”Smil til verden, og verden smiler til deg” var som kjent Karins motto her i livet, og man kan ikke annet enn å smile av disse fantastiske skoene.

Til fest og bryllup med Karin Halvors

Ha på deg Karin Halvors-sko med et smil om munnen, akkurat som hun ville ha ønsket. Våg å skille deg ut, våg å bruke skoene med hele ditt hjerte, og stå opp for den du er. Se frem mot alle festligheter livet har å tilby, og kombiner også Karin Halvors-skoene med friske kombinasjoner til hverdags for å heve ethvert antrekk. Den eksklusive feminiteten gir jeans med skjorte en elegant vri, eller bruk dem sammen med en kjole for en mer eksklusiv look. Merket har også behagelige ballerinasko som passer til alt fra korte skjørt og shorts til en strikket genser på svale sommerkvelder.

Karin Halvors online på Footway

Du finner Karin Halvors-sko hos oss på Footway! Skal du snart delta i et bryllup eller en annen stor fest? Da er disse skoene perfekte. Du finner uansett utrolig mange flotte festsko her hos oss, for alle smaker og lommebøker. Bestill hjem paret som passer deg best, alltid med fri frakt og retur. Med vår raske leveranse får du skoene hjem på rekordtid, og skulle du ikke føle deg sikker, har vi 180 dagers åpent kjøp!

Malå Red
SALE
Side 1 av 4

217 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK