Sko

16 treff

Tod´s sko – tradisjonsrike og eksklusive sko

Helt siden 1920 har det italienske kvalitetsmerket Tod´s vært en ledende produsent av luksuriøse skinnprodukter som sko, vesker og diverse tilbehør, og der skoene er blitt ikoniske i den moderne moteverdenen. I dag står Tod´s sko som selve symbolet på en perfekt kombinasjon av tradisjon, kvalitet og eksklusivitet, der hvert produkt lages for hånd med materialer av meget god kvalitet. Kjent for sine mokkasiner og såkalte «Driving Shoes», er Tod´s sko blitt populære blant kjendiser og folk flest over hele verden. Hos Footway finner du mange forskjellige modeller av disse håndlagde skoene for den kvalitetsbevisste forbrukeren som ønsker litt ekstra luksus i hverdagen.

Tod´s sko – ekte kvalitetsskinn fra Italia

Når man kjøper håndlagde sko laget av ekstra gode materialer, er det også viktig å ta godt vare på skoene. Tod´s sko er kjent for sin gode skinnkvalitet og med jevnlig vedlikehold og stell sørger du for at skoene holder seg fine lenger. For tar man godt vare på skoene, vil skoene ta godt vare på deg. Det er viktig å huske at skinn er et «levende» materiale som det er viktig å impregnere før bruk sånn at man hindrer fuktighet og smuss fra å trenge inn i materialet. Etter vask er det viktig å la skoene tørke godt før man bruker dem. Skulle skoene bli skitne, er det bare å tørke dem godt med en fuktig klut uten å skrubbe for hardt. Husk også å smøre skinnskoene med passende skokrem eller voks sånn at skinnet holder seg mykt og pent.

Ikoniske mokkasiner fra Tod´s sko

Tod´s sko er kjent for sine luksusvarer i skinn, der hvert produkt er håndlaget med avansert teknologi og utallige arbeidstimer for å skape en eksklusiv, moderne og ikke minst praktisk sko. Så selv om dette er skikkelig kvalitetssko er de likevel laget for å brukes, og her er det bare fantasien som setter grenser for hvilke antrekk de kan matches med. De flotte mokkasinene ser fantastiske ut både til hverdags og fest, og man kan bruke dem til både pene bukser og en flagrende sommerkjole. Det som er så genialt med disse skoene er at de både er avslappet og formelle på én og samme tid, så her er det vanskelig å tråkke feil.

Kjøp dine nye Tod´s sko hos Footway

Hos Footway finner du et stort og variert utvalg av Tod´s sko. Vi tilbyr deg 180 dagers åpent kjøp slik at du kan prøve skoene hjemme før du bestemmer deg. Er du ikke helt fornøyd med skoene kan de selvfølgelig returneres helt gratis. Et par Tod´s sko er en god investering i et solid italiensk håndverk, og det er derfor viktig at du er hundre prosent fornøyd med valget. Har du noen spørsmål, er det bare å kontakte oss på Footway – vi hjelper deg gjerne!

Side 1 av 1

16 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK