Knall stil med et par Kavat Fiskeby

Kavat Fiskeby-modellene fra Kavat er søte, komfortable og høykvalitative sko til de små føttene. Disse skoene er lett å ta på og de lukkes enkelt via to borrelåser på fremsiden av skoen. Med et par Kavat sko på føttene, er det lille barnet rustet for å møte hverdagen med fottøy som garantert gir best mulig komfort og bevegelsesfrihet. I tillegg til å være noe av det beste barna dine kan ha på føttene, kommer Kavat Fiskeby-modellene i veldig fine farger og mønstre. Barnet ditt kommer garantert til å finne sin favoritt som er helt perfekt for vår og svale sommerdager.

Kavat Fiskeby – for de modige små barna

Ordet ”kavat” betyr morsk og modig, og det er akkurat disse egenskapene som har gjennomsyret merket siden dets begynnelse på 1940-tallet. Men foretaket fikk faktisk navnet sitt etter familiehunden som het Kavat. Merket har en over 70 års lang tradisjon i produksjon av skinnsko, du kan derfor være sikker på at kvaliteten vil sitte i forsetet når du kjøper et par Kavat Fiskeby til barnet ditt. Alle Kavat Fiskeby-modellene kommer med den kule skinnlogoen til merket på enten tungen, siden eller borrelåsen til skoen, noe som er en svært kul detalj som barnet ditt sikkert vil elske.

Slik tar du vare på Kavat Fiskeby-skoene

De supersøte Kavat Fiskeby-skoene er laget av lær, såkalt Cross Country-lær, med en stabil såle av gummi. Dette betyr at det er lurt å impregnere skoene før de tas i bruk, slik at de er bedre rustet til å takle skitt og regn. Det er også viktig å holde skoene rene for at læret skal holde seg fint lengst mulig, dette gjøres enkelt ved hjelp av en mild såpe og vann. Sørg også for at skoene blir tatt av på en ordentlig måte ved å åpne borrelåsen før de små føttene tas ut, på denne måten holder skoene seg bedre lengre. De fleste modellene er fri fra PTFE, teflon og andre fluorerte hydrokarboner.

La barnet møte sommeren med Kavat Fiskeby på føttene

Kavat Fiskeby passer til det meste, men er kanskje først og fremst sko til vår- og sommerhalvåret. De små føttene kommer til å elske disse skoene, spesielt siden de kommer i så kule farger og mønstre. Bruk den blomstrete varianten til jeans eller en søt kjole, de gule variantene av Kavat Fiskeby passer perfekt til en mørk bukse, men selvfølgelig også til jeans. Kavat Fiskeby har en normal/bred passform, og de er laget for at barnet ditt skal kunne bevege seg fritt med stabilitet, derav et skaft som går litt over ankelen. I tillegg tilbyr skoene den perfekte komfort, Kavat sko til barn er derfor den perfekte hverdagsskoen for de minste!

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×