Kennel & Schmenger – trendy sko for alle

Lekre høstboots i forskjellige farger, festlige høye hæler, lave sko, sandaler og mye mer! Kennel & Schmenger tilbyr trendy og komfortable sko til alle typer mennesker. Her har du både søte og feminine sko, men også mer rockete boots for den som liker det. Hvilke Kennel & Schmenger-sko liker du?

Kennel & Schmenger-sko – historie og bakgrunn

Kennel & Schmenger er et populært skomerke som ble grunnlagt for over 90 år siden. Bedriften har alltid vært drevet av den samme familien, noe som gir mer personlighet. Kennel & Schmenger-sko er lagd av de beste materialene og har en enestående passform. Her finner du trendy sko i unikt design.

Kennel & Schmenger-sko – stiltips og pleie

Uansett om du liker en rockete, sporty, feminin eller elegant stil, har Kennel & Schmenger sko til alle. Med gode materialer som ekte skinn og mokka, solid gummi og holdbare tekstiler er skoene av høy kvalitet. I tillegg til boots og sneakers tilbyr Kennel & Schmenger ballerinasko som passer perfekt med en lett sommerkjole.

Kennel & Schmenger-sko online på Footway

Len deg tilbake og kos deg med litt morsom shopping hos Footway! Hos oss kan du handle enkelt og behagelig. Vi har et bredt utvalg av Kennel & Schmenger-sko till alle trendy mennesker. Klikk dine favoritter hjem i dag. Vi spanderer frakt, retur og 180 dager med åpent kjøp.

Kennel & schmenger sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

59 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×