Knowledge Cotton Apparel Sko Online

2 treff

Knowledge Cotton Apparel-sko for alle motebevisste menn

Disse stilige herreskoene fra Knowledge Cotton Apparel har mer enn et stilig utseende. Skoene er svært komfortable og holder høy kvalitet. Bruk skoene med et par chinos eller til de vanlige jeansene dine. Her kan du velge blant mange stilige farger, som blått og brunt, og også blant mange forskjellige modeller.

Knowledge Cotton Apparel-sko – historie og kjente modeller

Knowledge Cotton Apparel er et dansk foretak som så dagens lys for første gang i 1969. Med en lang historie og mye erfaring i bagasjen er Knowledge Cotton Apparel et varemerke som du kan stole på. Foretaket produserer sko i skandinavisk og rent design med slitesterke materialer som økologisk bomull og ekte lær.

Knowledge Cotton Apparel-sko – stiltips og vedlikehold

Ettersom de fleste skoene fra Knowledge Cotton Apparel er laget av økologisk bomull, er det best å bruke skoene når det er tørt ute. Ellers trenger de ikke så mye vedlikehold. De stilige Knowledge Cotton Apparel-skoene dine kan du med fordel bruke både til en festlig dress, et par jeans eller sommershortsene dine.

Knowledge Cotton Apparel-sko online på Footway

Vern om miljøet samtidig som du unner deg et par stilige sko ved å klikke deg frem til et par lekre Knowledge Cotton Apparel-sko fra oss. Vi på Footway har samlet et bredt utvalg av Knowledge Cotton Apparel-sko for den motebevisste mannen. Du betaler aldri for frakt eller retur hos oss – det står vi for.

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK