Konrad sko online

|

Side 1 av 1

Konrad-sko – håndlagd design

Hvis du leter etter et par stilige herresko som holder høy kvalitet, som er lagd av de beste materialene, og som i tillegg er utrolig deilige å ha på? Ja, da har du kommet til rett sted! Konrad lager fantastiske herresko i ekte skinn. Alle skoene er håndlagd og kommer i mange forskjellige modeller og farger.

Konrad-sko – historie og konsept

Konrad er en bedrift med lang historie, helt tilbake til 1907. Det familieeide selskapet ble grunnlagt i Tyskland og har gjennomgått mange forandringer i løpet av årene. Men én ting har aldri forandret seg: kvaliteten. Skoene blir håndlagd av det beste læret, og har siden begynnelsen hatt et stilrent og tidløst design.

Konrad-sko – stiltips og pleie

Håndlagde lærsko i stilig design kan du bruke både med et par fine dressbukser og chinos. Men hvis du bare vil kle deg litt finere til hverdags, kan du også kombinere Konrad-sneakers og -sko med favorittjeansene dine. Bruk dertil egnede skopleieprodukter til mokka og skinn.

Konrad-sko online på Footway

Du må ikke reise langt for å få tak i et par håndlagde skinnsko fra Konrad. Vi på Footway har samlet sammen et godt sortiment for alle trendy menn. Med gratis frakt, gratis retur og 180 dager med åpent kjøp får du mange fordeler sammenliknet med de fysiske butikkene. Finn et par du liker allerede i dag!
Få igjen
Old
Få igjen
Old -
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

2 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×