L.A.M.B, Sko

1 treff

L.A.M.B – sko for popstjerner!

Gwen Stefani er en verdenskjent popstjerne som har en utrolig unik, elegant og trendy stil. Hva om hun hadde designet sko ...? Du trenger ikke å drømme lenger. Stilen er moderne, elegant og samtidig litt rockete. Her finner du virkelig tøffe sko med hæler, som stjernen selv har designet. Klikk hjem dine favoritter i dag og kle deg som Gwen!

L.A.M.B-sko – historie og kjente modeller

Varemerket har nå passert 10 år og er mer populært enn noensinne. L.A.M.B står for "Love Angel Music Baby", og ble grunnlagt av Gwen Stefani. Det som virkelig skiller L.A.M.B-sko fra andre merker, er den utrolig personlige stilen. Skoene har en fantastisk blanding av rock, eleganse, trend og karakter.

L.A.M.B-sko – stiltips og skopleie

L.A.M.B-sko er perfekte til festkjolen, men også sammen med jeans. Materialene som brukes i produksjonen, er semsket skinn og ekte skinn. Ta vare på dine L.A.M.B-sko på beste måte ved å børste og smøre med skopleieprodukter som egner seg for skinn. L.A.M.B-sko kan kjøpes i mange stilige modeller.

L.A.M.B-sko online på Footway

Du er en superstjerne! Kle deg som du fortjener, i stilige L.A.M.B-sko. Her på Footway kan du velge blant mange herlige og unike skomodeller. Hvis du trenger å bytte noe, behøver du ikke å bekymre deg. Hos Footway får du gratis retur, og du har alltid 180 dager angrerett. Vi byr som vanlig på frakten.

Dove
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK