Lave sko,for en fantastisk kategori. Her fins det nemlig mange av våre lekrestemodeller. Og det er ikke så veldig rart ettersom at den her kategorieninneholder mokasiner, ballerinasko, tøysko, sommersko, herresko, damesko oglitt til. Det er sko for hverdagen: behagelige og spaservennlig.

Ballerinaskoer utrolig fine modeller som opprinnelig kommer fra ballerinadansernes verdenog er perfekte for utekvelder på byen, på dansegulvet, festen, klubben ellerhjemmefesten. Perfekte å ha med i håndvesken når de høyhælte skoene mishandlerføttene dine litt vel mye.

Mokasinerer klassiske, lave sko uten snøring. Vakre, tåler mye (forutsatt at du passerpå dem og viser dem den respekten de fortjener) og enkle å ta av og på. Mokasinenkommer fra London og midten av 1800-tallet der den første modellen ble laget.En forklaring til navnet ”penny loafer” (Mokasiner = Loafers på engelsk). Fra1950-tallet og fremover har mokasiner vokst jevnt i popularitet og er perfektefor en elegant men nøytral look. Mokasiner er laget i semsket skinn og de børbehandles som andre semsket sko. De var fra begynnelsen av herresko men brukesi dag av både menn og kvinner.

Her finner du også tøysko, perfekte for sommeren. Converse, Oas Company ogudødelige Vans er populære tøysko og det naturlige valget når sommersolenkaster lys og varme over føttene. Vans ble grunnlagt under 1960-tallet i USA oghar under de siste årene blitt utrolig populære og brukes av både jenter oggutter med smak for sommeren.

Fordamene er Clarks, Vagabond og Rieker de mest populære modellene for lave sko ogmodellene passer til jeans, skjørt og kjoler. Clarks lave brouges er veldigpopulære, behagelige og klassisk fine.

For barna er Toms, Vincent og Crocs heite her på Footway – og er ikke detkrystallklart: fine, fargeglade og snille mot føttene. Spesielt Crocs som erblant det snilleste som fins mot føttene dine takket være det patenterte Croslite-materialet.De er også perfekte for å slippe unna gliskader, ettersom Crocs fra starten avble laget akkurat for at du ikke skulle snuble når du gikk rundt på båten.

For herrene fins det også, utenom de ovennevnte merkene, Dahlins sykt lekreskinnsko, perfekte til både fest og hverdags, til trange dongeribukser ellerfine chinos. Utmerket til både skjorte, t-skjorte og sweatshirt. Herrene finnerogså fine sko fra Lloyd, gatesmarte godinger fra Sneaky Steve, lave sko fra Dr.Martens, fine dressko fra Tiger og mye mer.  

Vi håper (og er helt sikre) på at du finner det du leter etter her blant vårelave sko!

Lave sko

|

Side 1 av 98

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

Merke
Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×