Lave Sko

168 treff

Lave sko, for en fantastisk kategori. Her fins det nemlig mange av våre lekreste modeller. Og det er ikke så veldig rart ettersom at den her kategorien inneholder mokasiner, ballerinasko, tøysko, sommersko, herresko, damesko og litt til. Det er sko for hverdagen: behagelige og spaservennlig.

Ballerinasko er utrolig fine modeller som opprinnelig kommer fra ballerinadansernes verden og er perfekte for utekvelder på byen, på dansegulvet, festen, klubben eller hjemmefesten. Perfekte å ha med i håndvesken når de høyhælte skoene mishandler føttene dine litt vel mye.

Loafers - perfekte for en elegant look

Loafers er klassiske, lave sko uten snøring. Vakre, tåler mye (forutsatt at du passer på dem og viser dem den respekten de fortjener) og enkle å ta av og på. Loafern kommer fra London og midten av 1800-tallet der den første modellen ble laget. En forklaring til navnet ”penny loafer”. Fra 1950-tallet og fremover har loafers vokst jevnt i popularitet og er perfekte for en elegant men nøytral look. Loafers er laget i semsket skinn og de bør behandles som andre semsket sko. De var fra begynnelsen av herresko men brukes i dag av både menn og kvinner.

Her finner du også tøysko, perfekte for sommeren. Converse, Oas Company og udødelige Vans er populære tøysko og det naturlige valget når sommersolen kaster lys og varme over føttene. Vans ble grunnlagt under 1960-tallet i USA og har under de siste årene blitt utrolig populære og brukes av både jenter og gutter med smak for sommeren.

Behagelige og klassisk fine

For damene er Clarks, Vagabond og Rieker de mest populære modellene for lave sko og modellene passer til jeans, skjørt og kjoler. Clarks lave brouges er veldig populære, behagelige og klassisk fine.

For barna er Toms, Vincent og Crocs heite her på Footway – og er ikke det krystallklart: fine, fargeglade og snille mot føttene. Spesielt Crocs som er blant det snilleste som fins mot føttene dine takket være det patenterte Croslite-materialet. De er også perfekte for å slippe unna gliskader, ettersom Crocs fra starten av ble laget akkurat for at du ikke skulle snuble når du gikk rundt på båten.

Våre lave sko

For herrene fins det også, utenom de ovennevnte merkene, Dahlins sykt lekre skinnsko, perfekte til både fest og hverdags, til trange dongeribukser eller fine chinos. Utmerket til både skjorte, t-skjorte og sweatshirt. Herrene finner også fine sko fra Lloyd, gatesmarte godinger fra Sneaky Steve, lave sko fra Dr. Martens, fine dressko fra Tiger og mye mer. Vi håper (og er helt sikre) på at du finner det du leter etter her blant våre lave sko!

Blombacka XC Floral
Bella Pink
Slip-on Jr Arona
Belinda Pink
Belinda Beige
Freddy Brown
Ammenäs XC Pink
420-4201 Black
SALE
Belinda Black
Happy Black
SALE
Serape White
FEW LEFT
Bella Blue
Bonny Pink
Bonny Yellow
Varberg Pink
Bill Blue
Ragna White
SALE
Taylor Blue
SALE
Misa White 10
SALE
Misa
FEW LEFT
Belinda Ocean Multi
NEWS
Bill Grey
433-0350 White
Bonny Grey
Belinda Black
420-4201 Pink
SALE
Side 1 av 3

168 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK