Lave Sko

684 treff

Lave sko, for en fantastisk kategori. Her fins det nemlig mange av våre lekreste modeller. Og det er ikke så veldig rart ettersom at den her kategorien inneholder mokasiner, ballerinasko, tøysko, sommersko, herresko, damesko og litt til. Det er sko for hverdagen: behagelige og spaservennlig.

Ballerinasko er utrolig fine modeller som opprinnelig kommer fra ballerinadansernes verden og er perfekte for utekvelder på byen, på dansegulvet, festen, klubben eller hjemmefesten. Perfekte å ha med i håndvesken når de høyhælte skoene mishandler føttene dine litt vel mye.

Loafers - perfekte for en elegant look

Loafers er klassiske, lave sko uten snøring. Vakre, tåler mye (forutsatt at du passer på dem og viser dem den respekten de fortjener) og enkle å ta av og på. Loafern kommer fra London og midten av 1800-tallet der den første modellen ble laget. En forklaring til navnet ”penny loafer”. Fra 1950-tallet og fremover har loafers vokst jevnt i popularitet og er perfekte for en elegant men nøytral look. Loafers er laget i semsket skinn og de bør behandles som andre semsket sko. De var fra begynnelsen av herresko men brukes i dag av både menn og kvinner.

Her finner du også tøysko, perfekte for sommeren. Converse, Oas Company og udødelige Vans er populære tøysko og det naturlige valget når sommersolen kaster lys og varme over føttene. Vans ble grunnlagt under 1960-tallet i USA og har under de siste årene blitt utrolig populære og brukes av både jenter og gutter med smak for sommeren.

Behagelige og klassisk fine

For damene er Clarks, Vagabond og Rieker de mest populære modellene for lave sko og modellene passer til jeans, skjørt og kjoler. Clarks lave brouges er veldig populære, behagelige og klassisk fine.

For barna er Toms, Vincent og Crocs heite her på Footway – og er ikke det krystallklart: fine, fargeglade og snille mot føttene. Spesielt Crocs som er blant det snilleste som fins mot føttene dine takket være det patenterte Croslite-materialet. De er også perfekte for å slippe unna gliskader, ettersom Crocs fra starten av ble laget akkurat for at du ikke skulle snuble når du gikk rundt på båten.

Våre lave sko

For herrene fins det også, utenom de ovennevnte merkene, Dahlins sykt lekre skinnsko, perfekte til både fest og hverdags, til trange dongeribukser eller fine chinos. Utmerket til både skjorte, t-skjorte og sweatshirt. Herrene finner også fine sko fra Lloyd, gatesmarte godinger fra Sneaky Steve, lave sko fra Dr. Martens, fine dressko fra Tiger og mye mer. Vi håper (og er helt sikre) på at du finner det du leter etter her blant våre lave sko!

Atkin Black
SALE
11760-25 Brown
SALE
Melbourne Black
1461 Z Black
SALE
B1422-24 Amaretto
SALE
15342-25 Havanna
SALE
Classics Men Ash
Shoe Petrol
Irving Black
SALE
11615-24 Amaretto
SALE
19961-03 Black
Oban Brown
SALE
Haily Tdm/ebony
SALE
Byway Tred Brandy
Colin 2.0 Cashmere
SALE
ECCO HOWELL Black
SALE
17617-24 Amaretto
SALE
Rafo Exco Cognac
SALE
Classics Men Black
Irving Navy
SALE
Garvin Black
SALE
17824-27 Marron
SALE
Side 1 av 12

684 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK