Ballerina

39 treff

På Footway har vi utrolig mange ballerinasko fra Think!, Bullboxer, El naturalista, Mjus og mange andre merker. Du kan surfe rundt blant ballerinasko i tøy, syntet, lær og semsket skinn i hundretalls modeller og masse forskjellige farger. Ballerinaskoene startet sin bane på den klassiske balletten, men til slutt forsto flere sjarmen med de praktiske skoene. I dag fins de i nesten alles garderober å passer utmerket til alt. Ta et par mønstret til dongeribukse eller shorts, ett par knall fargede til skjørtet og velg et par ensfargede for en mer oppkledd stil. Ballerinasko er enkle, elegante og effektive.

Riv dansegolvet på klubben, gå en tur om sommeren, bruk de på jobbintervjuene eller på stranden. Ballerinaskoene dine kommer også til nytte som komplement til dine andre sko: perfekt i tilfelle du har litt vondt i føttene etter å ha hatt høye hæler hele kvelden – snik i vei å bytt de ut mot dine litt mer behagelige ballerinaer. I et par ballerinasko kan du gå barbeint men glem ikke at skoene kan lukte. Det behandler du best med hjelp av litt tørrsjampo eller gjennom å putte de inn i kjøleskapet! Husk at det ikke er fotsvetten i seg som lukter uten bakteriene, bruk for eksempel håndsprit på føttene så dreper du lukten med en gang. Om du vil bruke strømper, velg et par lave eller et par som er til for å ha i ballerinasko.

Hold skoene dine rene gjennom pleie: rengjør, pleie og beskytt ballerinaskoene dine. Beroende på materialet skal ballerinaene dine bli rengjort på litt forskjellig vis men semsket stein er bra for tøyballerina, mens rengjøringsskum passer for skinn- og syntetsko. Ballerinaskoene er små, snertne og smidige å passer perfekt ned i håndvesken. Så om du vet at det kanskje blir dans i kveld, ta de med! Du kan enkelt bytte til ballerinaer så slipper du å vrikke føttene i høye hæler på dansegolvet.

92-26437 Black
SALG
92-26437 White
Varberg Pink
SALG
92-34999 Black
SALG
Tindra TX Black
FÅ IGJEN
Varberg Pink
SALG
Como Black
SALG
Ahura Black
SALG
Viared Silver
SALG
Edla Black
SALG
Farsund White
SALG
Sartu Beige
SALG
Valla Ep Black
SALG
BG438B
SALG
Nare Black
FÅ IGJEN
Fagernes 01 White
FÅ IGJEN
Claire Schwarz
SALG
Dana 1B Midn
FÅ IGJEN
423-1004 White
SALG
Como White
SALG
Ledbury White
SALG
BG428B
SALG
FÅ IGJEN
BG590
SALG
92-16437 Black
SALG
Ahura White
SALG
Eherne White
SALG
Sailor Wool Camel
NYHET
Nyheter
Play Knit Seashell
NYHET
Sailor Wool Camel
NYHET
73-52717 Coral
NYHET
73-52717 Yellow
NYHET
73-52717 Black
NYHET
Belinda Grey/pink
NYHET
Belinda Pink
NYHET
Bella White
NYHET
Bella Pink
NYHET
Hummel Gym Shoe Black
NYHET
Side 1 av 1

39 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK