Båt sko

17 treff

Seilersko – ikke bare for seiling

Seilersko passer ikke lenger kun for seiling, men kan nå høre til enhver garderobe. De er like anvendelige til et par jeans som de er til et skjørt eller et par stilige chinos. De er som regel laget av mykt lær, men det finnes også varianter som er laget av tekstil og andre materialer. Seilersko finnes for både menn og kvinner, og modellene er tilpasset slik at de varierer fra det mer feminine til det maskuline – som for eksempel brunt lær og fargeglade tekstiler. Seilersko passer til vår, sommer og tidlig høst.

Hent inspirasjon fra seilerne

Seilersko er utviklet for at båten ikke skulle få merker fra for eksempel mørke såler, og har med årene blitt populære selv utenfor seileverdenen. Seilersko kan lett brukes med forskjellige typer klær. Du kan kombinere dem med et par jeans eller shorts i lin om sommeren. De finnes i en rekke farger slik at det er lett å kombinere dem med hva du enn vil ha på deg i klesveien. Med et par seilersko kan du oppdatere garderoben din på en enkel måte, ettersom de passer sammen med en rekke forskjellige typer klær.

Sko designet etter potene på en hund

Da amerikaneren Paul Sperry så hunden sin løpe over is, la han merke til hvor enkelt det var for hunden å springe over glatte overflater, som is. Han skar dermed ut sålene sine slik at de lignet på hundens poter og brukte siden denne metoden da han begynte å designe sko. Skoene passer utmerket til en båts glatte flater, men de er også stilige, stilrene og kan brukes når som helst. Før 70-tallet ble de de mest brukt av seilere, men siden den tiden har de blitt populære og regnes som vanlige også utenfor seileverdenen.

Seilersko online hos Footway

Footway har alle slags typer seilersko og sortimentet deres er enkelt å søke gjennom. Du begynner med å søke på skostørrelsen din og kan siden enkelt titte gjennom hvilke seilersko som passer for deg. Sortimentet deres inneholder alle slags farger og materialer, så du kan enkelt finne den skoen som du leter etter, uansett hvilke anledning du trenger den til. Både menn og kvinner kan velge fra et stort utvalg. Du kan finne sko fra merker som Timberland og Sebago, men også et flertalls andre, mindre kjente merker – små gullkorn for deg som vil gå nye veier i din søken etter sko. Footway gjør det enkelt å finne og kjøpe sko som passer deg.

Side 1 av 1

17 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK