Canvas sko

27 treff

Tøysko – for en stilig og ledig stil

Tøysko får en oftest til å tenke på ledige sko i tekstil og gummi som for det meste brukes om sommeren. Men et par stilige tøysko er mye mer enn bare en fritidssko. Nå finner man en hel verden av sneakers, slipins, espadrillos og sandaler som brukes til både hverdags og fest. Ofte finner man svært stilige modeller i myke og gode tekstiler med luksuriøse detaljer i lær og semsket skinn. Med et par skikkelige strømper passer tøysko ikke bare til vår og sommer, men kan også brukes ut på senhøsten.

Sko som utstråler design og komfort

Det er ingen stivbeinte regler når det gjelder design av tøysko, noe som gjør at de lett passer inn i en hvilken som helst garderobe. Skoene produseres i en rekke forskjellige modeller, fra moderne sneakers til klassiske franskinspirerte sandaler, noe som er forklaringen for at de har blitt så populære blant både unge og gamle. De er dessuten sko som puster, noe som er ekstra viktig om sommeren. Tøysko er mye svalere enn andre sko og kan ofte vaskes i vaskemaskinen når de blir skitne eller begynner å lukte ille. Siden de er laget av tekstil tørker de raskt og mister ikke passformen etter vask.

Fra gummifabrikk til skofabrikk

Når amerikaneren Marquis Mills Converse åpnet gummifabrikken i Malden, Massachusetts i begynnelsen av 1900-tallet, hadde han ingen anelse om at det skulle lede til grunnlaget for Converse Rubber Shoe Company, et av verdens ledende merker innen tøysko. På mange måter har Converse blitt et utgangspunkt for produksjonen av tøysko utfra sine klassiske 80-talls-sneakers. Nå selges det tøysko med eller uten snøring, med høy og lav hæl, i sporty moderne stil eller klassisk elegant design. Fra å være en typisk fritidssko for sportsutøvere, er tøyskoen i dag en sko som brukes i mange forskjellige sammenhenger og langt utover sportverdenens grenser.

Tøysko online på Footway

Footway har et bredt sortiment av tøysko som går fra klassiske sneakers til moteriktige slipins i herlige mønstre. Det er dessuten lett å navigere seg frem på siden. Du taster enkelt inn skostørrelsen din, og så kan du surfe rundt blant en rekke forskjellige modeller og merker. Footway byr på hundrevis av modeller fra Tommy Hilfiger, Gant, Bensimon og andre mer eller mindre kjente merker. Footway er kjente for sine leveransetider og gode service, noe som har gjort foretaket til en av de største aktørene innen sko!

Josepe Orchidé
Josepe Marine
Laces
SALG
84-17312 Silver
SALG
Casco Bay SO NVY/MAR
FÅ IGJEN
Josepe Aqua
SALG
Nyheter
73-52717 Coral
NYHET
73-52717 Yellow
NYHET
73-52717 Black
NYHET
Belinda Grey/pink
NYHET
Belinda Pink
NYHET
Bella White
NYHET
Bella Pink
NYHET
Nybro Grey
SALG
Side 1 av 1

27 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK