Loafers

157 treff

Loafers – bekvemme sko med mye personlighet

Loafers forbinder man ofte med klassisk skodesign for menn, men i dag lages det loafers for både menn og kvinner. Skoene passer både til hverdag og fest. Fordelen med loafers er at de føles fantastisk bekvemme ut på føttene og kan lett kombineres med en dress, et par kakishorts eller en vakker linkjole. De er dessuten lissefrie hvilket gjør at man enkelt kan gli inn og ut av skoene uten og bekymre seg for knuter. Til tross for at fokuset først og fremst ligger på bekvemmelighet, er et par fine loafers intet brist i stilen. De lages i alt fra lær til tekstil og mokka. Størrelse er heller ikke et problem ettersom disse ofte lages for både små og store føtter.

Loafers for alle anledninger

Loafers er en samlebetegnelse på lisseløse sko i likhet med mokasiner og slipons. Du kan bruke et par loafers til stort sett hvilken outfit som helst, uansett om du er på ferie eller på vei til jobben. Dette er sko som passer både ungdommer og voksne som leter etter noe bekvemt og fint å ha på føttene. Ettersom det er en åpen sko, holder føttene seg svale og luftige. Du finner loafers i en mengde ulike farger og utforminger, men om du er ute etter en klassisk sko som kan matches med det meste i garderoben, anbefales en klassisk variant i lyst eller mørkt lær.

Fra London med stil

Ordet «loafers» kommer opprinnelig fra Nord-Amerika og skoenes utforming er nesten identisk med den klassiske mokasinens. Den aller første loaferen ble imidlertid laget i London i 1847 av skomaker Wildsmith Loafer og var fra begynnelsen av tenkt som en fritidssko. Skoene som i begynnelsen ble kalt for for «penny-loafer» vokste så til de grader i popularitet at man i for eksempel USA begynte å bruke loafers sammen med blazer. Med tiden begynte andre skomakere å designe loafers i varierende farger og utforminger. Den klassiske frynsen på fremsiden av skoene har senere blitt til symbolet på en ekte loafer, men nå finner man også glamorøse detaljer i metall som har gitt navnet på en ny type loafer, «Gucci-loaferen».

Loafers online hos Footway

Footway har et rikt utvalg av loafers i lær og mokka for både mann og kvinne. I sortimentet finner du modeller fra Rieker, Bugatti og Marc O’Polo med høyt og lavt hældesign som passer perfekt til både jobbantrekket og fritidsoutfiten. Med en praktisk søkemotor kan du spare tid gjennom valg av farge, størrelse og varemerke innen du leter videre i sortimentet.

40075-40 Cement
Felicia Black
Raisie Arlie Black
86-27201 Black
SALG
Parma Grey Grey
Go Walk Joy Nvw
97-10802 Black
SALG
Parma Chain Black
D Annytah Moc Blue
FÅ IGJEN
Britta Black
SALG
Briony Suede Toast
FÅ IGJEN
Go Walk Joy Bkw
40052-42 Steel
43168 Navy Crostina
FÅ IGJEN
Go Walk 4 Nvw
SALG
44264-00 00 Black
53750-31 Rose
Womens Wave-lite Bbk
FÅ IGJEN
Moda Blk
FÅ IGJEN
53732-35 35 Medoc
92-17321 Black
SALG
Flora II Taupe
SALG
Daisy 14a Black
FÅ IGJEN
D Elidia White
SALG
Anna 383004 Cognac
FÅ IGJEN
Abelardo Black
FÅ IGJEN
97-19082 Multi
24205-616 Old Rose
FÅ IGJEN
73-51708 Black
FÅ IGJEN
D Elidia Black
SALG
D Yuki Black
SALG
Side 1 av 3

157 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK