Loafers

57 treff

Loafers – bekvemme sko med mye personlighet

Loafers forbinder man ofte med klassisk skodesign for menn, men i dag lages det loafers for både menn og kvinner. Skoene passer både til hverdag og fest. Fordelen med loafers er at de føles fantastisk bekvemme ut på føttene og kan lett kombineres med en dress, et par kakishorts eller en vakker linkjole. De er dessuten lissefrie hvilket gjør at man enkelt kan gli inn og ut av skoene uten og bekymre seg for knuter. Til tross for at fokuset først og fremst ligger på bekvemmelighet, er et par fine loafers intet brist i stilen. De lages i alt fra lær til tekstil og mokka. Størrelse er heller ikke et problem ettersom disse ofte lages for både små og store føtter.

Loafers for alle anledninger

Loafers er en samlebetegnelse på lisseløse sko i likhet med mokasiner og slipons. Du kan bruke et par loafers til stort sett hvilken outfit som helst, uansett om du er på ferie eller på vei til jobben. Dette er sko som passer både ungdommer og voksne som leter etter noe bekvemt og fint å ha på føttene. Ettersom det er en åpen sko, holder føttene seg svale og luftige. Du finner loafers i en mengde ulike farger og utforminger, men om du er ute etter en klassisk sko som kan matches med det meste i garderoben, anbefales en klassisk variant i lyst eller mørkt lær.

Fra London med stil

Ordet «loafers» kommer opprinnelig fra Nord-Amerika og skoenes utforming er nesten identisk med den klassiske mokasinens. Den aller første loaferen ble imidlertid laget i London i 1847 av skomaker Wildsmith Loafer og var fra begynnelsen av tenkt som en fritidssko. Skoene som i begynnelsen ble kalt for for «penny-loafer» vokste så til de grader i popularitet at man i for eksempel USA begynte å bruke loafers sammen med blazer. Med tiden begynte andre skomakere å designe loafers i varierende farger og utforminger. Den klassiske frynsen på fremsiden av skoene har senere blitt til symbolet på en ekte loafer, men nå finner man også glamorøse detaljer i metall som har gitt navnet på en ny type loafer, «Gucci-loaferen».

Loafers online hos Footway

Footway har et rikt utvalg av loafers i lær og mokka for både mann og kvinne. I sortimentet finner du modeller fra Rieker, Bugatti og Marc O’Polo med høyt og lavt hældesign som passer perfekt til både jobbantrekket og fritidsoutfiten. Med en praktisk søkemotor kan du spare tid gjennom valg av farge, størrelse og varemerke innen du leter videre i sortimentet.

Uomo Monet Coffee
Plano Black
Grant Penny Black
FÅ IGJEN
2603-84 Stone
Austin G69 Marine
On The Go Glide Blk
FÅ IGJEN
Viktor Marine
Classic 3E Red
SALG
Reciprico Mahogany
NYHET
Hero Marine
SALG
U Mirvin Navy
SALG
Kedge Tie Brown
SALG
Tirso Taupe
SALG
451-6220 Red
Steffo Chestnut
FÅ IGJEN
5640808 Brown
SALG
Staff Navy
FÅ IGJEN
Belas Ebony
SALG
Naples Brown
SALG
Andrew 2 Midnight
FÅ IGJEN
Austin Marine
SALG
Santiago Dark Brown
FÅ IGJEN
Paxton Lama
FÅ IGJEN
Trenton Cognac Suede
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Austin Dark Brown
SALG
Elian Pacific
FÅ IGJEN
Sioux 06 Beige
SALG
Oklahoma Black
SALG
Ben Ocean
SALG
Ivan Toffee
NYHET
Ivan Black
NYHET
Side 1 av 1

57 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK