Maryjanes

40 treff

Mary Janes – skoene som aldri går av moten

Skomodellen Mary Jane er over 100 år gammel, og er blitt brukt av både små og store under årenes løp. De passer til alle anledninger, og de kan fås i en rekke forskjellige farger og materialer. Det som gjør modellen så populær er den avrundede fronten og reimen som går over foten. Men hva er det som har bidratt til skoenes popularitet? Og hvordan kan du best matche de til dagens look?

Slik rocker du dine Mary Janes

Mary Janes passer til alt – og det er derfor de har blitt så populære. De brukes både av unge jenter og voksne damer, i mange forskjellige situasjoner. Når du skal på en middag eller en date, kan du velge et par høyhælte Mary Janes og en fin kjole for den perfekte romantiske looken. En tøff jakke over skuldrene fungerer som en spennende, litt uventet detalj. Mary Janes passer også bra til et par jeans og en stilig bluse når det er tid for skole igjen. En look som har økt i popularitet den siste tiden, er Mary Janes til et par shorts i en glad og frisk farge. Det gir en leken, ungdommelig look, og ved å velge topper i forskjellige stiler kan du leke med looken og skape en annerledes følelse hver gang du bruker dem. For et formelt møte eller en presentasjon på jobben, kan du velge et par høyhælte Mary Janes til et ensfarget skjørt og en hvit bluse. Ta på deg en elegant jakke om det er kaldt ute, og du er klar til dyst.

Hvem var egentlig denne Mary Jane?

Mary Jane var en avisstripefigur på begynnelsen av 1900-tallet. Det var hun som gjorde disse skoene populære, og innen kort tid hadde de fått navnet hennes. Helt frem til 1930-tallet ble skoene brukt av både gutter og jener, men etter hvert endret dette seg. Nå brukes de nesten utelukkende av jenter. I mange land hvor skolebarna bruker uniform, er disse skoene i bruk daglig takket være holdbarheten og den gode passformen.

Mary Janes online på Footway

Hos Footway – nettets største skobutikk – finnes det mange forskjellige modeller av Mary Janes fra velkjente merker som Esprit, Hush Poppies og Timberland. Det finnes modeller med og uten hæler, ensfargede og mønstrede, elegante og litt mindre formelle. Du som leter etter det perfekte paret er velkommen til å titte innom og velge dine favoritter."

92-34999 White
SALG
Bella Pink Combi
SALG
Bonny Black
SALG
FÅ IGJEN
420-4201 Pink
SALG
Bella Blue
Samanta White
SALG
Ammenäs XC Pink
SALG
Bill Grey
187010 Black
SALG
Misa White 10
SALG
Tensy Lightgrey
SALG
Belinda Grey/pink
NYHET
Belinda Pink
NYHET
K3005-42 Gold
Jr Jodie Navy
SALG
FÅ IGJEN
Lisa White
SALG
Bonny Ocean
SALG
Varberg Silver
SALG
186104 White
SALG
Bella Grey
SALG
Play Knit Seashell
NYHET
Bella Pink
NYHET
Bella White
NYHET
Nyheter
Play Knit Seashell
NYHET
Sailor Wool Camel
NYHET
73-52717 Coral
NYHET
73-52717 Yellow
NYHET
73-52717 Black
NYHET
Belinda Grey/pink
NYHET
Belinda Pink
NYHET
Bella White
NYHET
Bella Pink
NYHET
Hummel Gym Shoe Black
NYHET
Side 1 av 1

40 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK