Slip on

465 treff

Slipons for komfortens skyld

Slipons er stort sett et ord som beskriver flere forskjellige typer sko som lett kan tas på ved at man helt enkelt setter foten i skoen – og derav navnet. Foten glir enkelt inn i skoen på en både komfortabel og stilig måte. Du kan finne slipons som passer til hverdags som til jobben. De lages i flere forskjellige materiale, alt fra skinn, til tekstil og semsket skinn. De finnes også i modeller som passer til barn slik at de slipper å snøre opp skoene sine.

Du kan bruke slipons når som helst

Ettersom slipons finnes i et uendelig antall modeller og materialer, kan du bruke slipons til stort sett ethvert antrekk. Svarte slipons av merket Vans passer tenåringer som vil ha en komfortabel sko som samtidig er trendy og ser bra ut til klærne deres. Et par slipons passer perfekt på fritiden, for eksempel på ferien. Du kan enkelt dra på deg skoene før du går ut og du blir komfortabel uansett hvor lenge du står på beina, men det betyr ikke at de ikke ser bra ut hele tiden. Du kan finne komfortable slipons i stilige materialer som semsket skinn eller fargeglade tekstiler.

Fra Nord-Amerika til resten av verden

Slipons er en sko som er basert på mokasiner – sko som ble brukt av urinnbyggerne i Nord-Amerika. Designen er svært lik den som fortsatt brukes i dag – en enkel design av sterkt lær som er komfortabel, samtidig som de tåler mye bruk. I begynnelsen av 1900-tallet ble de ofte brukt som en del av skoleuniformer, og derav ble de sett på som finsko, tross bekvemmeligheten. Fra disse komfortable skoene ble det utviklet mer formelle sko som loafers – som ofte var i lær. Disse skoene passer kanskje bedre til kontoret ettersom deres polerte utseende gir en proff look til ethvert antrekk.

Slipons online hos Footway

Footway har flere forskjellige typer slipons – alt fra sko som passer til hverdags som til sko som du kan ha på deg til en kjole eller et par jeans. Footway har over 100 typer slipons. Du kan søke etter forskjellige farger og merkevarer, så dersom du vet hva du er ute etter, kan du finne det raskt. Sortimentet deres er moderne og oppdateres stadig. Slipons er svært tilpasningsbare, finnes i en rekke modeller og i det rike utvalget hos Footway.

Classics Wmn Black
SALG
Starlily Bow Navy
SALG
282073 Bella Black
86-17051 Grey
SALG
Classics Wmn Navy
SALG
Ez Flex 3 Nvy
Classics Wmn Ash
Salina Black Combi
SALG
95-17522 White
Ez Flex 3 Bkw
53762-01 Schwarz
73-41854 Pink
SALG
537a5-90 Multi
Navy Suede Navy
Gillian Black
FÅ IGJEN
Happy Grey
SALG
Marice Bl 2 White
FÅ IGJEN
Go Walk 4 Bkw
Nyheter
Starlily Plane Brown
NYHET
Starlily Plane White
NYHET
1-1-23615-24 Saffron
NYHET
1-1-22121-24 Black
NYHET
Tulip3275 Navy
NYHET
Cordia Beige
NYHET
Katja Black Nappa
NYHET
1-1-24213-24 Navy
NYHET
Osaka Brown
NYHET
Side 1 av 8

465 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK