Lavoro Sko Online

0 treff

Lavoro – sko som gjør jobben

Beskytt føttene dine med et par gode sko fra Lavoro. Disse verneskoene egner seg utmerket på mange forskjellige arbeidsplasser. Med gode materialer, spikertrampbeskyttelse og yttersko i ekte portugisisk skinn kan du stole på kvaliteten. Velg blant lave sko, støvler med høyere skaft og nettere joggesko fra Lavoro.

Lavoro-sko – historie og egenskaper

Lavoro er en velkjent skobedrift fra Portugal. Best kjent er de for den avanserte teknologien de bruker i skoene, som for eksempel Air pump-innersåle og Thisulate. I tillegg lages Lavoro-sko av kompostmateriale. Miljøvennlig, med andre ord! Portugal er kjent for den høye kvaliteten på lær og skinn, og Lavoro-skoene er intet unntak.

Lavoro-sko – stiltips og pleie

Lavoro vernesko kan du bruke dag etter dag, år etter år. Kvaliteten er fantastisk, og skoene holder på både passform og design i lang tid. Med en komfortabel og støtdempende innersåle og en kraftig gummisåle på undersiden får du optimalt grep, selv på glatte underlag.

Lavoro-sko online på Footway

Ta vare på føttene dine og unn deg et par Lavoro vernesko av høyeste kvalitet. Vi på Footway har hentet inn flere forskjellige modeller. slik at du lettere skal kunne finne et par som passer til ditt yrke. Som vanlig får du gratis frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×