Le Chameau Sko Online

0 treff

Englands hoff elsker Le Chameau sko

Ser du etter støvler av høy kvalitet som kan brukes til både fest og hverdag? Da er Le Chameau sko noe for deg. Kvaliteten er så høy at de leverer støvler til det britiske hoffet!

En ekte franskmann med stolte tradisjoner

Det franske merkevarenavnet har snart produsert kvalitetsprodukter i 90 år. Le Chameau sko leverer sine produkter til det britiske hoffet, og det understreker at dette er fottøy av virkelig høy kvalitet. Hvert eneste par fra Le Chameau produseres av en og samme skomaker gjennom hele prosessen. Selv om de selvsagt har modernisert seg på enkelte områder de siste 90 årene, så hviler produksjonen fremdeles på skomakerkunstens håndverk. Av de moderniseringer som er gjort, så har de blant annet oppgradert til en digital lærkuttermaskin. Denne sørger for at det går minimalt med materialer til spille, og bidrar til at den høye kvaliteten vedlikeholdes.

Le Chameau sko – For festivaler og skogsturer

Utvalget av støvler fra Le Chameau er variert, og du finner både Le Chameau boots i spreke farger og i klassiske og mer tradisjonelle farger. Det er ikke bare utvalget av fargene på Le Chameau gummistøvler som varierer. Det gjør også høyden på skaftet og de ulike detaljene. Med støvler fra Le Chameau er du like klar for en kveld på bryggedans som en søndagstur med familien i skogen. Le Chameau kan være et stilig og praktisk tilbehør til både jeans og kjoler, og bør være en selvsagt reisevenn på alle sommerens festivaler. Finn den stilen som passer deg best, enten det er ankelhøye støvler eller klassiske og høye støvler.

Også støvler av høy kvalitet trenger stell

Selv om gummistøvler fra Le Chameau sko er av høy kvalitet, så trenger de god pleie og rett behandling for å vare. Det er viktig å la støvlene lufttørke, og når det kommer smuss på dem, så tørker du av de med en fuktig klut med vann. Du kan eventuelt bruke en liten børste og skrubbe forsiktig. Sørg for å holde skoene unna direkte sollys, og ikke plasser de ved siden av en varmeovn eller lignende. Skulle de bli fuktig kan du legge litt avispapir i støvlene. Husk å sørge for at de er helt tørre før du bruker dem igjen. Følger du disse rådene, vil dine støvler fra Le Chameau kunne følge deg i mange år fremover.

Le Chameau sko online hos Footway

Vil du også gjøre som det britiske hoffet? Sikre deg fottøy av høy kvalitet. Bestill støvler fra Le Chameau her på Footway. Vi gir deg både fri frakt og retur. Du har hele 180 dager på deg til å ombestemme deg, dersom du skulle velge feil størrelse eller farge. Ønsker du å sende dine varer i retur, kan du også gjøre dette helt gratis. Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Fotway!

Innlegg om Le Chameau
C
Celina Vogt -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK