Leaf, Sko

3 treff

Leaf er svensk skomote på sitt beste

Dersom du leter etter sko som både er elegante og behagelige, og som holder deg varm og tørr enten det er slaps i gata eller 20 minus som gjelder, er den svenske skoprodusenten Leaf noe for deg. Familiebedriften har produsert sko til voksne og barn tilpasset et skandinavisk klima i flere tiår, og de vet hvordan man lager gode sko. De er stolte av kvaliteten på produktene deres, som kommer av at de lager alt selv. Så, om du kjøper de neste skoene dine fra Leaf, vet du at føttene dine er i gode hender!

Leaf for store og små

Leaf er et svensk familieforetak som har laget sko i mer enn femti år. Det er en solid merkevare som tar hånd om alle deler av produksjonen selv, slik at du kan være helt sikker på at varen som du får med deg hjem holder aller høyeste kvalitet. Leaf ser på seg selv som et aktivt foretak og streber kontinuerlig mot nye fremsteg og etter å være i konstant utvikling. Når du så har fått dine nye Leaf-sko hjem, er det viktig å impregnere dem godt når det går mot høst og vinter. Slik kan du beskytte de sensitive skinnproduktene mot fukt og strøsaltet som befinner seg på veien vinterstid.

Leaf = høy kvalitet

Leaf har sitt eget testrom hvor de sjekker at alle skoene deres holder de strenge kvalitetskravene som de har satt. Alle vanntette sko testes nøye for å holde vannet ute, og Leaf benytter seg av en standard som heter SATRA TM77. Dette betyr at hvert sett med sko er testet med over 15 000 skritt. Hvert skopar som selges er med andre ord nøye kvalitetstestet og sjekket. I tillegg tester Leaf akkurat hvor varmt og godt føttene dine vil ha det i et par Leaf-sko under ekstra kalde vinterdager.

Kjøp Leaf på Footway

Ved bestilling fra footway.no får du rask levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp i tillegg til dine nye sko. Og skulle du ha noen spørsmål, enten før du bestemmer deg eller etter at du har kjøpt en vare, kan du alltid kontakte en av våre medarbeidere på kundeservice. Vi er stolte av utvalget vårt av Leaf, og håper at også du skal bli betatt av merket. Og skulle du være usikker på en størrelse, kan du sjekke vår størrelsesguide. Vi har regelmessige kampanjer slik at du kan få utvalgte modeller til en redusert pris, så følg med på nettsiden vår!

Innlegg om Leaf
L
Lag -
L
Lene -
Vis flere innlegg
Svalbard Black
3 FOR 2
Bures White
3 FOR 2
Gopen Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK