Lesson 2 sko online

|

Side 1 av 1

Lesson 2-sko for hele året

Her har du mildt sagt et spennende sortiment å gå gjennom. Lesson 2 produserer sko av høyeste kvalitet og i et stilig og trendy design. Her kan du velge blant en rekke fine sko for både herre og dame, og dessuten for alle årstider. Velg blant stilige høyhælte sko, lave herresko og høye skinnstøvletter, og finn noe du liker.

Lesson 2-sko – historie og kjente modeller

Det er ikke spesielt overraskende at Lesson 2 er et dansk foretak, designet er skandinavisk og utrolig stilrent. Lesson 2 ble grunnlagt i 2010 og er inkludert i det større og mer velkjente foretaket The Last Conspiracy. Stilen er tidløs, stilren og samtidig trendy. Materialene som brukes, er ofte semsket og skinn fra Portugal, der skoene også produseres.

Lesson 2-sko – stiltips og vedlikehold

Foran deg finner du et variert utvalg av trendy og kvalitative Lesson 2-sko i ekte skinn og semsket skinn. Lær er slitesterkt og kan enkelt friskes opp med gode skopleierodukter. Sett sammen Lesson 2-skoene dine med alt fra en stilig kjole til et par høye jeans.

Lesson 2-sko online på Footway

Lesson 2-sko er det ultimate valget for deg som har høye krav til kvalitet, og som elsker mote. Vi på Footway er svært glade for å få presentere et variert sortiment fra det danske foretaket. Vi leverer alltid raskt og spanderer frakten. Hos oss får du også gratis retur og 180 dagers åpent kjøp.
Få igjen
S13101
Få igjen
Colorado
Få igjen
S13103 Soave
Få igjen
Lucca
Få igjen
Grenoble
Få igjen
Porto
Få igjen
Long Beach
Få igjen
Casablanca
Få igjen
Ravenna
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

55 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×