Lilla Sko Online

1 699 treff

Lilla, lilla, lilla sko!

At det er skoene som gjør antrekket er noe mange av oss hørt. Likevel velger vi ofte de samme, svarte pumpsene med halvhøy hæl eller de svarte dresskoene hver gang vi skal på fest eller middag. Det er trygt å velge det man er vant til, men med nesten 30 000 sko å velge blant hos footway.no, og hundrevis av sko i en rekke farge, modeller og stiler er det egentlig ingen grunn til å velge ’safe’ lenger. Med markedets beste returordning og 180 dagers åpent kjøp kan alle finne sko med wow-faktor. Kanskje tiden er inne for å velge et par blant våre mer enn 600 lilla sko?

Særegent med lilla sko

Lilla sko kan gi en fin kontrast til lyse, lette sommerklær, og velger du en litt knæsj lillafarge blir et ellers diskret antrekk med en gang mye sprekere, perfekt for sommeren og for brune sommerføtter. En mørkere lillafarge kan passe fint sammen med mørke klær, noe som for eksempel lilla Dr. Martens passer på et klassisk vis til mørke jeans. Mørk lilla kan til forveksling ligne svart eller mørk brun, men fargen kommer til sin rett i dagslyset, og gir stilen din det lille ekstra. Sterke lilla farger er også supert for treningssko og sportssko, og ser spenstig ut i kombinasjon med farger som rosa, blått og grønt.

Vedlikehold av lilla sko

Sko i mørkelilla er nokså greit å holde fine ettersom flekker og smuss ikke synes så godt, men har du kjøpt sko i lyselilla farge bør du kanskje tenke deg om to ganger før du bruker de ute i dårlig vær. Den lyse fargen kan lett få flekker. Kanskje er det lurt å ha med et par ekstra sko som tåler en støyt i veska, eller hva med å kjøpe et par lilla gummistøvler som tåler både regn og søle? Skinnsko bør behandles jevnlig med skokrem, og hvis det er det vått ute bør du impregnere dem ofte.

Velg dine lilla sko i ro og mak

Footway.no har noen av markedets beste betingelser for retur og åpent kjøp, slik at du har god tid til å prøve skoene dine i ro og mak i stua, og å teste dem sammen med yndlingsbuksa eller favorittjakka di. Har du valgt feil størrelse eller vil bytte farge, er ikke dette et problem. Footway betaler returfrakten hvis det er noe du vil sende tilbake i tillegg til at all frakt er gratis. Ta gjerne en prat med kundeservice om du har noen spørsmål i forhold til kjøp, angrerett eller bruk og pleie av skoene dine. Velkommen!

Naggen Blue
SALE
S7 Teen Fig
FEW LEFT
FEW LEFT
First Navy
SALE
Husky Lila
NEWS
Side 1 av 29

1699 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK