Lloyd Sko Online

106 treff

Lloyd sko er høy kvalitet

Lloyd er kvalitetssko fra en produsent med mer enn 125 års erfaring. Lloyd sko kan du bruke i ulike sammenhenger, uavhengig om du skal på en bedre middag eller du skal møte en forretningsforbindelse.

125 års erfaring med å skape drømmesko!

Lloyde er et tysk merke som har en historie som strekker seg helt tilbake 1881. Siden den gang har de designet kvalitetssko for både dame og herre. Lloyd fikk navnet sitt i 1920-årene. Målet med navnet var å tiltrekke seg kunder på det utenlandske markedet, og nå er Lloyd sko og finne i over 60 land, og kan kjøpes i over 3.700 butikker verden over. I tillegg til å designe sko av høy kvalitet, lager Lloyd også alt av tilbehør, samt skinnjakker av like god kvalitet som skoene. Med over 1421 ansatte har man erfarne folk som er genuin interessert å skape dine drømmesko.

Lloyd sko er tidløse, men unike sko!

Målet til Lloyd har hele tiden vært å designe kolleksjoner med tidløse, men unike sko. Dette er sko som passer til anledninger der du ønsker å ta deg ekstra godt ut, enten du er invitert til en finere middag, skal på møter eller i andre formelle sammenkomster. Du vil finne et godt utvalg av fine og tidsriktige sko av høy kvalitet. Lloyd lave sko er flotte til jeans, mens Lloyd herresko er det perfekte følge til alle mer formelle anledninger, enten det er i forbindelse med jobb eller helt privat. Uansett anledning, finner du her et godt utvalg til både menn og kvinner.

Originaltilbehør bør alltid brukes!

I produksjon legger Lloyd fokus på passform, et stilig design og et godt håndverk. Den anerkjente logoen med de røde stripene er kjent verden over, som et tegn på produkter av en god kvalitet. Fabrikken i Sulingen i Tyskland har topp moderne utstyr, noe som bidrar til å utvikle sko av beste kvalitet og av ypperlig materiale. Med bruk av Lloyd sko er det viktig å bruke originalt tilbehør. Det kan være ved kjøp av nye lisser, såler og andre ting. Ved bruk av skoene over tid, vil det være lurt og bruke en skokrem som gir skoene livsgleden tilbake.

Lloyd sko online hos Footway

Dette er utrolig gode sko som du nå kan kjøpe enkelt og greit på Footway. Med en hurtig levering kan du bestille og motta dine nye sko innen veldig få dager. Med en utmerket service er det bare å ta kontakt hvis du har noen spørsmål. Hos oss er det viktig å huske på at du alltid har 180 dagers åpent kjøp, i tillegg til fri frakt. Så kjøp Lloyd sko på nett i dag!

Garvin Black
SALE
Dorien Black
SALE
Jerry Pacific
SALE
Massimo Havanna
SALE
WM Malik Kenia
SALE
Madoc Black
SALE
Milan Schwarz
SALE
Gala Cognac
SALE
Diaz Tdm
SALE
Nevio Black
SALE
Milan Cognac
SALE
Vento Black
SALE
Osmond Cognac
SALE
Gallo Tobacco
SALE
Jerry Cognac
SALE
Marlon Havanna
SALE
Galant Black
SALE
Godwin Tdm
SALE
Maran Cigar
SALE
Don Stone
SALE
Goya Pepe
SALE
Garland Black
SALE
Patriot Black
SALE
Jim Marrone
SALE
Patriot T.D.Moro
SALE
Pepper Black
SALE
Patron Black
FEW LEFT
Osmond Black
SALE
Falk T.d Moro
SALE
Osmond Noce
SALE
Stuart Dove Grey
SALE
Massimo Black
SALE
Lalfa Black
SALE
Gama Ocean
SALE
Onorio Cognac
SALE
Jayden Cigar
SALE
Dylan Black
SALE
Pinar Schwarz
SALE
Dwaine Black
SALE
Dalbert Black
SALE
Dane Tdm
SALE
Hadley Cigar
SALE
Danilo Tdm
SALE
Gabrio Ocean
SALE
Dallin Kenia
SALE
Darrow Ocean
SALE
Clemente Jeans
SALE
Billigkroken
Side 1 av 2

106 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK