Sko

183 treff

Dkode-sko – annerledes design

Sett sammen et perfekt antrekk med vakre sko fra Dkode. Dkode kan tilby trendy sko med unikt og originalt design. Med flotte høyhælte sko, støvletter og sandaler med annerledes design kan du sette ditt eget preg på antrekket. Det er morsomt å kle seg i sin egen særegne stil og ikke se ut som alle andre.

Dkode-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dkode er en del av det store skoselskapet Sozé, som ble grunnlagt i Portugal allerede i 1976. Portugal er viden kjent for sitt solide håndverk innen skoproduksjon, og Dkode er intet unntak. Med forkjærlighet for bohemstil og en avslappet og kreativ mote kan Dkode tilby noe for de aller fleste. Vær original – vær deg selv.

Dkode-sko – stil og vedlikehold

Det beste med Dkode-sko er at du kan bruke dem når som helst, både til hverdags og til fest. Avhengig av antrekket som skal matche skoene, kan du enkelt sette sammen og endre stil. Skoene er laget av flotte materialer som ekte skinn og vakre stoffer, og det er viktig at du pleier dine Dkode-sko godt.

Dkode-sko online på Footway

Gå alle årets sesonger i møte med bohemstil i et par lekre Dkode-sko. Footway leverer raskt, og du mottar skoene på rekordtid. Hvis du også legger til fri frakt, fri retur og 180 dagers åpent kjøp, har du det vi kaller shopping i verdensklasse.

Maran Cigar
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Oskol Noce
FÅ IGJEN
Goya Pepe
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Diaz Tdm
Jerry Pacific
FÅ IGJEN
Jerry Cognac
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Marian Cafe
FÅ IGJEN
Larson Black
FÅ IGJEN
Morton Brandy
NYHET
Kitan Schwarz
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

183 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK