Björn Borg Løpesko

6 treff

Fokus på alle sammenhenger

Björn Borg ble grunnlagtpå slutten av 1980-tallet, og varemerket står for innovativt og kreativtdesign. Inspirasjonen til skoene kommer fra sport, men kombinert med designet følesskoene sofistikerte og moteriktige. Björn Borg fokuserer på å lage komfortablesko som kan anvendes i alle sammenhenger.

Utrolig undertøy

Det var på midten av1990-tallet at merket ble populært, og en av Sveriges største idrettsutøveresnavn dukket opp overalt, spesielt innen undertøy. Signaturen var livlig, fargegladog ekspressiv. Tidligere ble merket knyttet til stjernen Björn Borg, og mangeforbinder Björn Borg mer med mote enn tennis, men i dag klarer merket seg godtselv, naturligvis takket være en skarp sans for trender, flotte klær og sko, oget eget varemerke.

En av Sveriges største

Likevel kan vi fortellelitt om Björn Borg: En av Sveriges desidert største idrettsutøvere som i sinstorhetstid vant hele elleve singeltitler i Grand Slam, fem strake Wimbledon-seireog fire strake seire i French Open-turneringer. Han har blitt kåret tilSveriges største idrettsutøver flere ganger, og i USA er han hyllet som dennest største idrettsutøveren etter Muhammad Ali. I dag foretrekker Björn Borg åholde seg utenfor medienes søkelys, men gir et intervju en gang i blant. Måletmed varemerket Björn Borg er å være der for de aktive og de som vil føle segattraktive. Aktivitet og mote er stikkordene. Merket har til hensikt åkombinere sport, mote og aktivitet, og produserer elegante produkter som passertil daglig bruk og trening. I november 2014 satset firmaet på en ny filosofi: Åspre kjærlighet til alle og støtte opp om likeverd. Blant annet ble det lanserten reklamekampanje med to menn som kysser hverandre, og som fikk mye oppmerksomheti USA, både positiv og negativ. Firmaet er aktivt i mange land, og salget erstørst i Nederland, Danmark, Norge og i merkets hjemland, Sverige. Det størstemarkedet, Nederland, har flere tusen forhandlere.

Feel the love

På Footway føler vikjærligheten fra Björn Borg. Vi har et mangfold av råflotte modeller. De pregesav en sportslig fritidslook og finnes for både menn, kvinner og barn. Her erikke bare sneakers, men også tidløse støvletter og støvler. En av våre mestpopulære damesko er faktisk en vinterstøvlett, etterfulgt av en pen sneaker. Formenn gjelder det samme: Modellen Martin ligger høyt i toppen, etterfulgt av fritidsskoenColtrane i fine høstfarger. På Footway har vi også barnesko fra Björn Borg som ertilpasset lange dager utendørs fulle av eventyr og aktivitet. Sammen med danskemotemerker og øvrige skandinaver styrer Björn Borg den skandinaviske moten fremovermed stormskritt. Helt fantastisk for oss forbrukere – i denne fremgangen myldrerdet av flotte sko. Finn dine nye Björn Borg-sko på Footway!

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×