Grønne Løpesko

26 treff

Friskt og grønt

De fleste av oss velger ofte klassisk svart eller brunt når vi skal kjøpe nye sko, farger som så å si passer alle antrekk. De fleste av oss har en del sko hjemme, og når du tenker etter kan det nok være at de fleste av disse nettopp er svarte eller brune. Så kanskje er det på tide med litt forandring? Sko med en frisk farge tilfører en snert til antrekket, enten det er en svart dress, en mørkeblå kjole eller en grå jakke du bruker.

Grønt for alle anledninger

Footway har flere hundre sko i grønt, fra sportssko til dressko, pumps og sandaler, gummistøvler og barnesko. Grønne Adidas Originals med tre hvite striper kan være like kult til en dressbukse som til jeans. Asics har et stort utvalg av løpesko i grønt kombinert med andre oppfriskende farger som gir deg en sporty look på treningsstudioet eller på løpeturen. Dr. Martens har høye og lave sko i flere nyanser av grønt, og El Naturalista har flere modeller med tøffe sommersandaler i knallgrønt. Mange merker tilbyr også sko med grønt kamuflasjemønster som garantert gir stilen din et særegent preg.

Vedlikehold av dine grønne sko

Mørkegrønne sko er relativt enkle å vedlikeholde ettersom flekker og smuss ikke vises så godt. Lysegrønne sko derimot bør behandles pent og ikke brukes for ofte i dårlig vær og på skittent eller sølete underlag for å beskytte fargen. Sko som er laget av skinn bør smøres jevnlig med skokrem eller andre pleiemidler. Er det vått ute bør de impregneres ofte, og nylig impregnerte sko bør tørke godt før du bruker dem. Lær mer om pleieprodukter både for skinn og syntetiske materialer i din lokale skobutikk eller på nett. Tøysko tåler ofte en runde i vaskemaskinen, men sjekk vaskeanvisningen først.

Velg rett med footway.no

Footway.no har en av markedets beste betingelser for retur og åpent kjøp, slik at du har god tid til å prøve skoene dine før du bestemmer deg. Og all frakt hos oss er gratis. Hvis skoene du har bestilt ikke føltes like bra på som du hadde håpet, eller at du valgte feil størrelse, så er ikke dette et problem. Footway betaler returfrakten hvis det er noe du vil sende tilbake. Ta gjerne en prat med kundeservice dersom du har noen spørsmål i forhold til kjøp, angrerett eller bruk og pleie av skoene dine. God handel!

N 2100
FEW LEFT
Gel Hyper 3 Grey
FEW LEFT
Cobra Blue/Lime
FEW LEFT
Side 1 av 1

26 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK