Josef Seibel Løpesko

0 treff

Josef Seibel sko – Komfort med stil

Josef Seibel sko gir deg fargerike, stilige, komfortable og miljøvennlige sko som passer til alle situasjoner, årstider og personer uansett hvilken stil du måtte ha.

""The European Comfort Shoe""

Josef Seibel sko ble grunnlagt av Carl-August Seibel og har produsert sko siden 1886. Forretningen har gått i arv gjennom generasjonene og er nå tatt over av fjerde generasjon, hvis navn også er Carl-August Seibel. Ryktet som ""The European Comfort Shoe"" har ikke forsvunnet med årene, snarere tvert imot. De er stadig like store leverandører av komfortable sko til all slags hverdagsbruk og til både menn og kvinner, i tillegg til å ha et stort utvalg av miljøvennlige sko. Med utgangspunkt i Vest-Europa, har anerkjennelsen deres spredd seg stadig mer utover, og de er nå kjent over hele verden for skoene sine.

Josef Seibel sko er fargerike og originale

Skoene har en enkel, men kul og original stil som passer til alle hverdagslige aktiviteter. Josef Seibel boots kommer i flere variasjoner og får deg varm og tørr gjennom vinteren, med stilige modeller som Sandra og Toni i utvalget. Ellers kan du få kjøpt både lave knytesko og sandaler til varmere vær. Se for eksempel på Josef Seibel Debra som er behagelige sandaler velegnet til omtrent hva som helst på en varm sommerdag. Samtlige av modellene, både til vinter og sommer, har et originalt preg med spreke farger samt fargerike og intrikate mønstre. Alle kan finne noe de liker i dette utvalget.

Skinnsko som er lette å vedlikeholde

Josef Seibel sko er for det meste laget av skinn, med noen få unntak av mokka. Vinterskoene er i tillegg fóret med ull og polyester. Skinn er et slitesterkt materiale som er lett å vedlikeholde: Først og fremst er det viktig å impregnere skoene for å forebygge slitasje. Helst bør du impregnere skoene én gang hver måned for ekstra god beskyttelse. I tillegg er det lurt å regelmessig fjerne skitt med lærsjampo og pusse inn skokrem for å gi skinnet næringen det trenger. La det trekke inn før du polerer dem blanke. Har du ikke lærsjampo, kan du bruke en fuktig fille for å få av de verste flekkene.

Josef Seibel sko online hos Footway

For oss på Footway er det du som er viktigst. Vi legger vår stolthet i å gi deg god service slik at du får akkurat det du vil ha, når du vil ha det. Handler du hos oss får du rask levering, fri frakt og fri retur, i tillegg til 180 dagers åpent kjøp. Bestill Josef Seibel sko nå og finn ut selv hvorfor de er viden kjent for sin komfort.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK