New Balance Løpesko

32 treff

Fokus på føttene dine

Sports- og løpesko fra amerikanske New Balance er tilgjengelige over heleverden. Med fokus på føtters velvære og aktivitet har de lyktes med å finne et trofastpublikum overalt.

Balansegangen hos høner

New Balance har vært med hele tiden. Firmaet ble grunnlagt allerede i 1906av engelskmannen William J. Riley i Boston i USA. De fokuserte på føttenesoppbygning og spesielt fotbuen – New Balance solgte først tilbehør til sko. Etav de første produktene var en fotsåle designet for å gi naturlig støtte tilmellomfoten. God støtte for føttene handler om balanse, og firmaet sies faktiskå ha fått navnet sitt etter at Riley oppdaget hvordan høners føtter bevegerseg, noe han kalte «perfekt balanse». De tredelte føttene holder fuglene oppepå en presis måte, og det sies også at Riley hadde en kyllingfot påskrivebordet. Hvor mye av dette som er sant, spiller ikke så stor rolle – detviktige er hvordan fotstøtten ble grunnlagt for New Balance og deresskoproduksjon.  

Forble i USA

New Balance er et av de få firmaene som ikke har flyttet virksomheten sin fullstendigut av USA og Storbritannia. Omtrent en firedel av skoene lages fortsatt i USA ifabrikker i Massachusetts og Maine. Mens mange andre store skoprodusenter flyttervirksomhetene utenlands, fremmer New Balance både sysselsettingen og miljøetved å opprettholde deler av produksjonen i opprinnelseslandet. På midten avnittitallet ble hele 70 prosent av skoene produsert i USA, men for omtrent tiår siden bikket tallet rundt, og 70 prosent av skoene produseres nå i Kina.

Bærekraftig produksjon

Miljøet er viktig for New Balance, og firmaet investerer blant annet iopplæring om miljøbelastning innen design, utvikling og produksjon. De jobber medgrundige analyser for å utvikle beslutningsprosesser og teknikker for etansvarlig miljøarbeid. De tar miljøvennlige forbehold i alt fra design tilproduksjon, og materialvalget til New Balance er også preget av dette. Dejobber intenst for å finne farlige stoffer i produksjonsprosessen og for å redusereavfall fra dette. I fremtiden har New Balance som mål at deres produkter skalbli avfallsfrie og være en del av en totalt bærekraftig utvikling.

New Balance på Footway

Kjenner du løpetrangen komme sigende? Eller trenger du nye sportssko til treningsstudioet?På Footway finner du tonnevis av modeller med ulike fordeler til ulike formål. Herfinner du mer enn 100 par sko til damer, menn og barn. Søk etter dine nyefavoritter og legg ut på asfalten, blant busker og kratt, til nye steder og utpå nye, herlige løpeturer. Det er en grunn til at New Balance selger som varmthvetebrød: De er utviklet for løping med føttene i fokus, og er utformet for ågi den aller beste treningsopplevelsen.

Side 1 av 1

32 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×