Oransje Løpesko

9 treff

Oransje sko for en særpreget stil

Å fiffe opp antrekket med detaljer i kraftige farger er en fin måte å gjøre et litt kjedelig antrekk mer spennende på. Kanskje er vi skandinaver spesielt glade i svarte og duse farger, eller kanskje det er slike farger som det finnes mest av i butikkene, men friske farger vekker oppsikt og gir fine kontraster til mørkere toner. Kanskje det er på tide å slå til med et par knalloransje sko? Footway.no har et stort utvalg av flotte sportssko i oransje hvis du er typen som er mye på farten, eller kanskje et par forede, oransje saueskinnsboots er det rette for deg, som en stille protest til grått vintervær?

Oransje sko gjør antrekket

Med flere hundre forskjellige typer av oransje sko for både dame, herre og barn, er hele familien garantert å finne et par de liker. Footway tilbyr et stort utvalg sportssko og sneakers i oransje fra en rekke kjente skoprodusenter. Sportsskoene kommer med ulike detaljer, hvor de fleste sko for voksne har snøring, og borrelås for barn. Det er også et stort utvalg av oransje sko for gutta, som for eksempel fritidssko i oransjefarget nylon og hvit såle, eller hvit nylon og oransje såle – sko som garantert skiller seg ut fra mengden. Jentene kan velge mellom blant annet sneakers, pumps, ballerinasko, mokasiner og ankelboots eller høye, knalloransje gummistøvler.

Stell av dine oransje sko

Oransje sko kommer i flere materialer, hvor modeller av skinn og lær bør smøres jevnlig med en god skokrem og impregneres når det er vått. I skobutikker og på nett finner du flere pleieprodukter både for skinn og syntetiske materialer. Sko i syntetiske materialer er ofte enklere å holde vedlike, og har de blitt ordentlig skitne bør de vaskes av med en fuktig klut etter bruk. Tøysko kan iblant vaskes i maskin, men sjekk vaskelappen for dine sko, og vask oransje sko separat fra lyse farger.

Tid til å bestemme seg på footway.no

Footway.no gir deg åpent kjøp i 180 dager slik at du har mulighet til å returnere skoene helt uten ekstra kostnad for deg dersom du skulle oppdage at du har kjøpt feil størrelse eller ønsker en annen farge eller modell. For footway.no er det viktigste at du som kunde er fornøyd, og at du får den tiden du trenger til å finne akkurat de skoene som passer deg. Ta gjerne en prat med kundeservice om du har noen spørsmål, og følg med på våre hjemmesider for å få med deg salgskampanjene som vi holder gjennom året.

Side 1 av 1

9 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK