Ludwig Reiter, Sko

0 treff

Ludwig Reiter-sko – høy kvalitet og lang tradisjon

Ludwig Reiter er et skomerke med en historie som strekker seg hundre år tilbake i tid. De har alltid vært anerkjente for sko av høyeste kvalitet. Skoene lages for hånd og kommer ofte i et begrenset opplag. Hvis du er på jakt etter unike, håndlagde sko laget av dyktige skomakere, er Ludwig Reiter perfekt.

Ludwig Reiter-sko – bakgrunn og kjente modeller

Alt startet i Østerrikes hovedstad Wien i 1885. Ludwig Reiter startet da opp sin egen skomakerbedrift og begynte å lage sko av høyeste kvalitet. Skoene og skomakeren fikk raskt en sterk posisjon, og Ludwig lot sønnen overta bedriften. I dag eies Ludwig Reiter av samme familie, og de lager fortsatt utrolig bra kvalitetssko.

Ludwig Reiter-sko – stiltips og vedlikehold

Skoene fra Ludwig Reiter kommer i ulike modeller og er laget av ulike materialer. En fellesnevner er at skoene utstråler klasse og kvalitet. Skoene fra Ludwig Reiter føles både eksklusive og elegante, og passer for deg som har en velkledd og klassisk stil.

Ludwig Reiter online på Footway

Kjøp dine nye Ludwig Reiter-sneakers eller -sko hos oss her på Footway. Du har flere ulike skomodeller å velge mellom. Når du handler hos oss, får du bestillingen raskt hjem, og du trenger ikke å betale for frakten. Vi spanderer også eventuelle returer og gir deg 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK