Lundhags, Sko

1 treff

Lundhags sko – bærekraftig og tidløse sko

Det var kjærlighet for naturen som la grunnlaget for dette svenske merket, og et ønske om å lage sko på en mer bærekraftig måte. Skomakeren Jonas Lundhag grunnla merket i 1932 på grunn av sin store lidenskap for fotturer og friluftsliv. Han ville tenke langsiktig ved å designe og produsere bærekraftige og tidløse sko som holdt lengre. Grunnlaget var en enkel konstruksjon der man kunne bytte ut sålen og andre deler etterhvert som de ble slitt ut. Hos Footway har vi mange Lundhags sko i både høye og lave modeller, som vil kunne følge deg på lange og korte turer ute i naturen.

Høy komfort, funksjonalitet og kvalitet

De første skoene fra Lundhags var solide og praktiske støvler for arbeidskarer i de jemtlandske skoger, og det tok ikke lang tid før skoene ble synonymt med komfort, funksjonalitet og kvalitet. Det er fortsatt disse prinsippene som gjelder der hvert eneste produkt i sortimentet stammer fra en lang tradisjon av kvalitetsprodukter. Det holdes et stort fokus på at skoene skal produseres på en så miljøvennlig måte som mulig, blant annet ved at det ikke benyttes fluorkarboner i de kjemiske behandlingene da dette er skadelig for miljøet og andre levende organismer.

Gode sko fortjener godt vedlikehold

Lundhags sko oser av kvalitet og gode materialer, men også disse skoene fortjener å bli tatt godt vare på. Du bør derfor impregnere skoene dine før de tas i bruk da dette gir bedre beskyttelse mot smuss og fuktighet. Bruker du skoene dine mye, kan det være lurt å gjenta denne prosessen ved behov. Husk også at skoene dine bør luftes godt etter bruk, særlig etter lange og våte turer i skog og mark slik at dine Lundhags sko holder seg fine lenger. Gode sko fortjener nemlig godt vedlikehold!

Kjøp dine Lundhags sko hos Footway

Lundhags sko passer perfekt for deg som liker deg ute i naturen og som trenger gode sko som kan følge deg på utallige turer – år etter år. Hos Footway gjør vi det raskt og enkelt for deg å finne dine nye Lundhags sko, der du kan velge mellom ulike modeller og egenskaper slik at du finner den perfekte skoen for deg. Bruk gjerne vårt praktiske søkefilter for å finne den riktige størrelsen og modellen, og kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål om bestillingen eller produktene våre. Vi er her for å hjelpe deg!

Innlegg om Lundhags
E
Eskild Egeland -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK